Irányítsd az otthonodat bárhonnan, bármikor!

Álmodtál már arról, hogy amikor reggel, álmosan nyitogatod a szemed, majd felkelsz, kicsoszogsz a konyhába, már ott vár lefőzve a kávéd, hozzá pedig készen a pirítósod? Hacsak nincs egy extra rendes párod, aki ezt minden reggel biztosítja neked, valószínűleg nem túl gyakran van benne részed. Pedig lehetne, még akkor is, ha egyedül élsz, ma már ugyanis remek eszközök állnak rendelkezésre, amik képesek arra, hogy sok mindent megcsináljanak helyetted. Például a reggeli kávédat, vagy a pirítósodat.

Használd az okoseszközöket!

Az okostelefon, okosóra használata már gyakorlatilag mindennapos, de még több okoseszköz is létezik, amik egyelőre kevésbé ismertek, viszont sokat segíthetnének. Ilyen például az okoskonnektor, ami lehetővé teszi számodra, hogy egy telefonos applikáció segítségével távvezéreld az elektromos eszközeidet. Ez rengeteg kényelmi, illetve biztonsági lehetőséget rejt magában, és nagyon sok mindent egyszerűbbé tesz a mindennapjaid során.

Programozd be előre az elektromos eszközeidet!

Az említett appon akár azt is beállíthatod előre, hogy mely időpontban szeretnéd, hogy bekapcsoljanak az egyes eszközeid. Így tudod az említett kávét elkészíteni, mire kinyitod a szemedet, vagy akár gofrival is meglepheted magad reggelire, ha előre bekeverted és bekészítetted a sütőbe. Még annyit se kell megtenned, hogy az ágyadból nyomkodod a telefont, mert fix időpontokat is beírhatsz, így a kütyük már akkor nekiállnak csinálni a dolgodat, amikor Te még javában alszol.

Nem húztad ki a hajvasalót? Kikapcsolhatod a munkahelyről is!

Annyiszor történt meg velem, hogy a kapuból szaladtam vissza, mert bedugva hagytam a hajvasalót… és ez még a jobbik eset volt, hogy nem akkor esett le, amikor már félúton voltam a munkahelyemre. Vagy éppen amúgy is késésben voltam. Ha szerencsém volt, és volt valaki otthon, akkor csak hazaszóltam, ha nem, akkor mehettem vissza. Nos, okoskonnektorral több ilyen helyzet nincs, ugyanis bármikor, bárhonnan ki tudod kapcsolni az eszközt, így a lakásod is nagyobb biztonságban van!