Ínycsiklandozó salátatál egyetlen perc alatt!

Ugye Neked is feltűnt, hogy a hiper- és szupermarketekben egyre több polcot foglalnak el a különböző fantázianevekkel felcímkézett, fogyasztásra kész, csomagolt saláták? A növekvő kínálatot a növekvő kereslet indokolja, ez pedig azt jelenti, hogy egyre többen ismerik fel a zöldségfélék fogyasztásának fontosságát. De miért a zacskós változatot tesszük a kosarunkba, amikor mi magunk is összeállíthatnánk a friss harapnivalót?

Amennyiben egészségesen és kiegyensúlyozottan szeretnél táplálkozni, kiemelten fontos előtérbe helyezned a zöldségek és gyümölcsök fogyasztását! Nem csak a formás vonalak megőrzése érdekében, hanem emésztőrendszered tökéletes működése miatt is ajánlott naponta többször becsempészni étkezéseidbe a természet adta vitaminforrásokat.

A rohanás nem lehet kifogás!

Belátjuk, hogy rohanó világunkban és életmódunkban az egészséges táplálkozást nem mindig egyszerű megvalósítani. Tudjuk, hogy a zöldségek beszerzése és elkészítése időigényes folyamat. Ennek ellenére mi mégis azt javasoljuk, hogy a kényelmesebbnek tűnő zacskós változat helyett inkább kedvenc hozzávalóidat pakold a kosaradba. A saláta gyors összeállításához pedig mutatunk egy tuti tippet!

Moss, szeletelj, tálalj egy szempillantás alatt!

Az imént felsorolt munkafolyamatokat természetesen csak akkor végezheted el villámgyorsan és hatékonyan, ha egy univerzális konyhai eszköz a kezed alá dolgozik. A saláta készítő tál éppen ezt a feladatot hívatott ellátni.

Távolítsd el a kütyü alját, a lyukacsos részbe tedd bele az összes hozzávalót, majd folyóvíz alatt öblíts át mindent. Miután ez megtörtént, helyezd rá a fedőt, és a lyukakon keresztül szeleteld fel a hozzávalókat (ha szükséges, forgatással több szögből is elvégezheted a folyamatot). Fordítsd vissza a tálat, és már kezdődhet is a falatozás!

Ha szeretnéd megkímélni magad a mosatlanok felhalmozódásától, az univerzális pitli a tökéletes választás, hiszen a mosáshoz, szeleteléshez és tálaláshoz is csak egyetlen eszközt kell bekoszolnod. A saláta elfogyasztása után könnyedén elöblítheted, vagy a mosogatógépedre is rábízhatod a piszkos munkát.

Friss, ízletes és vitaminokban gazdag falatokra vágysz? Kapd elő a saláta készítő tálat! A mosás, szeletelés és tálalás sose volt még ilyen egyszerű.