Ints búcsút az erölködésnek!

Bizonyára nálad is megbújik egy ínycsiklandozó befőtt a spájzban vagy egy frissítő üdítő a hűtőben, ami csak arra vár, hogy elcsavard a zárókáját, és bekebelezd a tartalmát. Na, de mi a helyzet olyankor, ha a kupak kifog rajtad, és elzárja előled az üvegek tartalmát?

Mindannyian ismerjük azt a bosszantó érzést, amikor egy makacs fedő nem akarja elereszteni az üveg vagy a flakon száját. Némelyik az erőlködés közben még a kezünket is felsérti, az igazán elvetemültek pedig még a konyharuhás csavarásnak is ellenállnak.

Ilyenkor megkérhetsz egy erősebb markú embert, hogy próbáljon szerencsét, adhatsz egy esélyt a feszegetős technikának, kipróbálhatod a meleg vizes trükköt, hátha lazul egy kicsit a szorítás vagy bevethetsz egy fura kinézetű eszközt, ami bármilyen méretű zárszerkezetet garantáltan nyitásra bír.

Nincs többé szorult helyzet!

A praktikus, univerzális kupaknyitó bevetésével soha többé nem kell segítséget hívnod, hogy felszisszents egy üdítőt vagy elcsavard a nagyi befőttjének a tetejét. Nem számít, hogy egy aprócska kupakot vagy egy jól megtermett fedelet kell eltávolítanod, ez a speciális kialakítású kütyü minden mérettel megbirkózik.

Csak válaszd ki a kupaknyitón az üveg tetejéhez passzoló vájatot, helyezed rá a zárszerkezetre, majd egy könnyed mozdulattal fordítsd el, amíg ki nem nyílik. Ennyire egyszerű! Sérülés sem lesz a kezeden, és egy izzadságcsepp sem gördül majd le a homlokodon.

Kor nem számít, az üveg kinyílik!

Sokat sürögsz-forogsz a konyhában? Amennyiben idős korba léptél vagy reumás panaszok gyötörnek, a kupaklazító szerkezet minden egyes főzőcskézésnél a segítségedre siet majd. A kütyü hosszú karjainak köszönhetően szinte semmilyen erőkifejtésre sem lesz szükséged.

Felejtsd el az erőlködést és a bosszankodást. Kapd elő a praktikus, univerzális kupaknyitót, és csavard le a fedeleket egyetlen könnyed mozdulattal!