Ints búcsút az éjszakai bukdácsolásoknak

Kivel ne fordult volna már elő, hogy éjszaka a sötétben nehezen tud tájékozódni otthonában? Biztosan tudod milyen amikor, csak kóvályogsz össze-vissza, míg végre kitalálsz a mosdóba. Bizonyára az is rémlik, amikor tapogatózol a megvilágítatlan lakásban, hogy neki ne menj az ajtónak vagy  le ne ess a lépcsőn. Talán már arra is tudnál példát mondani, hogy neki mentél a falnak vagy valamilyen más tárgynak. Esetleg fordult-e már elő veled, hogy hazaérkezéskor a sötétben megbotlottál a kutyus játékában vagy az ajtóban lévő cipőkben? Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírünk! Mutatunk most egy kiváló eszközt számodra, amely megkönnyíti ezeket a sötét bukdácsolós és tapogatózós éjszakáidat!

A mozgásérzékelős LED lámpa reflektorunk véget vet az éjszakai balesetveszélyes bukdácsolásoknak! A mozgásérzékelőnek köszönhetően, csak akkor világít, ha arra jársz és valóban szükséged van rá! Mivel mozgás hatására aktiválódik, így nem kell a sötétben keresgetned a villanykapcsolót, ezáltal nagyban megkönnyíti éjszakai tájékozódásodat otthonodban. A LED lámpa nem csak a lakás belterében de a ház külterében is egyaránt kiválóan alkalmazható, hiszen maximálisan ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak!

Felejtsd el a balesetveszélyes tapogatózós közlekedést otthonodban! A megoldást a mozgás érzékelős LED lámpa nyújtja! A lámpafej 360 fokban mozgatható, így oda irányíthatjuk a fényforrást ahol valóban szükségünk van rá. A beépített mozgásérzékelő szenzor segítségével nem csak, hogy búcsút inthetünk az éjszakai bukdácsolásnak, de nagy mennyiségű energiát és pénzt takaríthatunk meg vele. Már 3 méterről érzékeli a szenzor a mozgásunkat és automatikusan felkapcsolja a világítást számunkra. Ha pedig elhagytuk a hatótávot, 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.

Alkalmazd lakásodban a bejárati ajtó környékén, a folyosón, a lépcsők körül vagy akár az udvaron és fordíts hátat a kínos és sokszor fájdalmas éjszakai bukdácsolásoknak! Kattints ide és rendeld meg mozgásérzékelős LED lámpánkat most!