Íme a kulcstartó, ami megoldja a problémáid!

Elővennéd a kedvünkért a kulcscsomódat? Látsz rajta felesleges dolgot? Szinte biztos, hogy lóg rajta egy olyan fityegő, ami csak díszként funkcionál, de amúgy csak a helyet foglalja, és egy plusz súly a táskádban. Mit szólnál, ha ez a kis fityegő egy olyan eszköz lenne, ami váratlan helyzetekben megoldaná a problémáidat?

Ugye veled is gyakran előfordul, hogy éppen az az eszköz nincs kéznél, amire a legnagyobb szükséged lenne? Kinyitnál egy üveget, felfeszítenéd egy befőttes üveg tetejét, meghúznál egy csavart vagy éppen lereszelnéd a körmöd, de semmi nincs a közeledben, amivel ezeket megoldhatnád. Otthon vagy? Akkor nincs probléma, mert a lakás felkutatása után több mint valószínű, hogy meg fogod találni a szükséges segítőtársat. De mi a helyzet, ha nem a lakásodban tartózkodsz?

Hát, de van nekem egy svájci bicskám!

Az összecsukható zsebkés az 1900-as évek elején indult világhódító útjára, és számos magyar háztartásban is megtalálható belőle egy-egy példány. Ha neked is van belőle, bizonyára jó szívvel gondolsz a kis eszközre, mert sok esetben a segítségedre sietett, amikor szorult helyzetbe kerültél. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy a kedvenc kiskésedet lecserélhetnéd egy még praktikusabb kütyüre?

Sosem fogod otthon felejteni!

A 20 az egyben kulcstartó első ránézésre csak egy furcsa formájú vasdarabnak tűnhet, de amint jobban szemügyre veszed, rádöbbensz, hogy mennyi életmentő funkciót rejtettek el ebben a lapos kis szerkezetben. Karabineres kialakításának hála könnyedén felfűzheted rá kulcsaidat, ettől a perctől fogva pedig garantáltan veled lesz, ugyanis nem fogod tudni elhagyni nélküle a lakást.

Le fog nyűgözni a sokszínűsége!

Sör- és konzervnyitó, körömtisztító, ötféle csavarhúzó, hatféle villáskulcs, borotvaéles vágópenge, drótvágó, vonalzó, doboznyitó, reszelő és feszítővas. Ezt mind a markodban tarthatod, és zsebre vághatod, ha beszerzed az univerzális kulcstartót.

Ez a kis kütyü az ezermestereknek kötelező darab, de ajándékötletnek is kiváló. Kevés férfi van, akit ne tudnál levenni a lábáról egy ilyen eszközzel!