Így teheted lophatatlanná a telefonod!

Vettél egy drága telefont? Bizonyára vásároltál hozzá védőtokot, ha ne adj’ Isten leejtenéd, felhelyeztél a kijelzőjére egy védőfóliát, hogy még a legkisebb karcoktól is megóvd, ha pedig igazán előrelátó voltál, még plusz garanciát is igényeltél hozzá. Valóban mindent megtettél, hogy biztonságban tudd okostelefonod?

Napról napra egyre több funkcióval ruházzák fel a mobiltelefon gyártók a készülékeiket, ami sajnos azt is magával vonzza, hogy egyre jobban a zsebed mélyére kell nyúlnod, ha minden igényt kielégítő telefont szeretnél vásárolni. Zsebed mélyére nyúlni viszont nem csak Te, hanem a tolvajok is előszeretettel próbálnak.

Te is bármikor áldozattá válhatsz!

Egy zsúfolt utazás a tömegközlekedési eszközök valamelyikén, egy fesztiválon töltött önfeledt félóra vagy egy „ártatlan” összeütközés egy idegen járókelővel – csak néhány mindennapi helyzet, amikor egy szempillantás alatt a tolvajok áldozatává válhatsz. Elvesztettél valamit? Valószínűleg már csak akkor fogod észrevenni, amikor már túl késő…

Egy apró kütyü, ami lophatatlanná teszi telefonodat!

A lopásgátló egy miniatűr méretű, mérnöki pontossággal megtervezett kis szerkezet. Két fő részből áll: egyiket a telefonod hátlapjára, másikat pedig a zsebed (vagy táskád) belsejében kell rögzítened. Amint összeilleszted a két egységet, lehetetlenné válik, hogy a megszokott módon ki tudják csenni a készüléket.

„Ha más nem tudja kivenni, akkor én hogyan tudnám?” Jogos a kérdés, egyszerű a válasz: a szerkezet úgy van kialakítva, hogy felfelé húzva blokkoljon, ha viszont előtte egy határozott mozdulattal lefelé tolod a készüléket, a szokott módon előveheted zsebedből vagy táskádból.

Saját magadtól is megvéd!

Nem félsz a tolvajoktól? És saját magad szétszórtságától vagy ügyetlenkedésétől? Valószínűleg neked is csúszott már ki a zsebedből valamilyen értéktárgy…nem kell részletezni, hogy milyen következményekkel járhat, ha ez egy több tíz- esetleg százezres csúcskészülékkel fordul elő.

Légy előrelátó, és védd ki a veszélyeket! Ha már egy nagyobb összeget kifizettél, hogy minden igényt kielégítő okostelefonod legyen, ne sajnálj arra is áldozni, hogy biztonságban tudd. Szerezd be a lopásgátlót!