Így Mariózunk mi! Próbáld ki Te is!

Te is emlékszel még, milyen jó volt a tévé előtt ülve fél napokat Super Mariózni? Nem te vagy az egyetlen, akinek hiányzik a retro videojátékok hangulata, még akkor is, ha grafika meg sem közelítette a mostani játékok szintjét, a játék bonyolultságáról nem is beszélve. Talán a nosztalgikus érzések miatt szeretjük kifejezetten sokan ezeket a játékokat, mindenesetre az tagadhatatlan, hogy van rájuk igény. Az azonban, hogy a számítógépben játszhatunk Super Mariót, mégsem ugyanolyan, mint amikor egy játékkonzol, vagy elterjedtebb nevén Nintendo volt összekötve a tévével, és joystickot rángatva ugráltattuk Mariót.

Eredeti formában izgalmasabb

Nos, van egy jó hírünk: más is visszasírta a régi játékkonzolokat, erre pedig a gyártók is felfigyeltek, ezért teljesülhet az a vágyad, hogy újra végigmehess a pályákon, lezúzhasd a tekikatonákat, harcolhass a sárkánnyal, és összeszedd a pénzérméket. Most is kapható ugyanis mini retro videójáték konzol, aminek köszönhetően újra átélheted a gyermekkorod oly népszerű játékait, amik még az akkori felnőtteket is magukkal ragadták.

Sosem felejtem el a csodálkozást, amikor késő este álmomból felébredve a vécére indultam, és döbbenten láttam, hogy a szüleim a tévé előtt ülnek a szőnyegen, és nyomják a játékokat a konzolon. Őket ugyanúgy beszippantották ezek a játékok, mint minket, gyerekeket de szerencsére napközben hagytak minket érvényesülni.

 

Csak nehogy ott ragadj a képernyő előtt!

Hogy azért mégiscsak érezzük, hogy a kor haladt előre, most már nem kell egy doboznyi kazettát felhalmoznod ahhoz, hogy különböző játékokat tudj játszani. A konzol ugyanis eleve 500 beépített játékot tartalmaz, amik között garantáltan megtalálod majd gyerekkorod kedvenceit. Egy kis nosztalgia néha mindenkinek jólesik, Te is megengedheted magadnak, hogy visszarepülj a gyerekkorodba egy szabadnapodon, és újra azokkal a játékokkal játssz, amiket a legjobban szerettél.

Csak arra vigyázz, nehogy túlságosan lekössön a játék, és véletlenül ott felejtsd magad a képernyő előtt huzamosabb időre!

Átélnéd a retró élményt? Itt tudhatsz meg többet a termékről: https://kutyubazar.hu/19640-mini-retro-videojatek-konzol-halozati-adapterrel.html