Így maradhat mindig tiszta az előszobád (kosz és sár ellen)!

Éppen most esett kint az eső, sáros minden. A cipőd is az. Ráadásul a gyerekek sietnek be a házba, hiszen már el is kezdődött a kedvenc délutáni rajzfilmjük. Nemigen törődnek azzal, hogy alaposan megtisztogassák koszos lábbelijüket.

Te meg a falra mászol, hogy már megint moshatod fel az előszobát.

Ha unod már a fenti történetet, akkor mutatok valamit:

 

Ha a kosz és a sár a vas, akkor ez a lábtörlő a mágnes

Ez a csodalábtörlő persze nem megmagyarázhatatlan, természetfeletti csoda. Tervezői olyan egyedi nedvszívó mikroszálakkal látták el, amelyek nagyon masszívan és azonnal magukba szívják a port, a földet, a homokot, sőt még az esőt is felitatják a cipődről.

Ha még nem tetted volna, nézd meg a fenti videón a tesztet, hogy milyen hatékonyan szívja magába a sarat ez a csodalábtörlő, szemben a hagyományos lábtörlőkkel.

Nem ázik át és nem csúszkál

Latex anyagból készült csúszásmentes aljának köszönhetően nem csúszkál össze-vissza, ráadásul nem is ázik át. Erről csakugyan meggyőződhetsz a fentebb linkelt videóból.

Kézzel és mosógépben 30 fokon is moshatod.

Szerezz be a bejárati mellett a hátsó ajtóhoz, sőt ha van, a garázsból a házba vezető ajtóhoz is egyet-egyet ebből a nedvszívó lábtörlőből! Tartsd távol a koszt a lakásodtól / házadtól!

Itt tudod megnézni és beszerezni: https://goo.gl/V2TXiY