Így lehet tökéletesen kerek a popsid

Minél közelebb kerülünk a nyári forrósághoz, annál nagyobb szükségét érezzük, hogy formába hozzuk az alakunkat. Megpróbálunk jobban odafigyelni az étkezésünkre, hogy ne alakuljanak ki újabb zsírpárnak, és edzőtermekben sanyargatjuk magunkat a télen felhalmozódott kilók leolvasztásához. A fenék kerekké varázsolása egy kicsit keményebb dió, de nem lehetetlen vállalás…főleg, ha segítséged is akad!

Veled is előfordult már, hogy az utcán sétálva elismerő tekintetek kísérték a lépteidet? Sokan ezt tolakodásnak érzik, de azért valljuk be, jól esik egy kis pozitív visszajelzés – még akár ebben a formában is. Az ilyen megnyilvánulások pedig azt jelzik, hogy csinos idomokkal rendelkezel vagy nagyon jó úton haladsz a hőn áhított domborulatok elérése felé. Mit szólnál, ha egy kicsit felgyorsíthatnád a folyamatot?

Sokan azt mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni, de az ideális segítőtársak megválasztásával erre könnyedén rácáfolhatsz. Nem kell ugyanis minden nap edzőterembe járnod, hogy elégedett legyél a feneked formájával.

1. Edzőterem helyett

Amennyiben anyagilag nem engedheted meg magadnak, esetleg idő szűkében nincs rá lehetőséged, hogy hetente többször is edzőterembe látogass, akkor az otthoni mozgás számodra a tökéletes megoldás. A láb és popsi erősítő prémium gumikötél felvételével és az alábbi videóban szereplő gyakorlatok elvégzésével néhány használat után irigylésre méltó eredményt érhetsz el.

Csak csatold fel lábaidra a rögzítő pántokat, és indulhat az egész alsótestedet átmozgató gyakorlatsor! A kütyü használatával sokkal gyorsabban, hatékonyabban és kevesebb munkával érheted el a célodat, mintha csak a hagyományos fenékformáló gyakorlatokat végeznéd.

Lendüljenek a lábak, és formálódjon a popsid!

2. Edzőterem mellett

Amennyiben odafigyelsz az étkezésedre, rendszeresen végzel feszesítő gyakorlatokat, de mégsem sikerül elérned a tökéletes végeredményt, akkor az intelligens fenékformáló az ideális választás számodra.

A szerkezet felhelyezése és bekapcsolása után elektromos impulzusokkal stimulálhatod az farizmaidat, így izzasztó gyakorlatok nélkül is megdolgoztathatod a problémás területet. Nem számít, hogy éppen ülő munkát végzel, a mosatlannal bíbelődsz vagy egy izgalmas könyvet olvasol, a popsidat szinte bármilyen élethelyzetben formálhatod!

Mozgasd át a fenekedet egyetlen izzadságcsepp legördülése nélkül!