Így lehet rovar- és rágcsálómentes az otthonod!

Apró lábak motoszkálnak a padláson? Hívatlan vendégek masíroznak a konyhában? Zümmögő betolakodók zavarják meg az estéidet? Te ismersz olyan eszközt vagy csodaszert, ami megoldást kínál az imént felsorolt kellemetlenségek mindegyikére? Van egy jó hírünk: mi igen!

Egy lakás elkerülhetetlen velejárói a bogarak, a rágcsálók és a különböző kártevők – amennyiben családi házban élsz, ilyen szempontból még nehezebb helyzetben vagy. De mit lehet tenni olyankor, ha nem akarod megosztani az otthonodat másokkal?

Az egerek és patkányok ellen méreggel és egérfogóval egyaránt megpróbálhatsz védekezni, de lássuk be, ez nem túl humánus megoldás, egy „sikeres este” után pedig kénytelen leszel összegyűjteni és eltüntetni a tetemeket. A csótányok, hangyák, molylepkék és szúnyogok ellen már rengeteg irtószert kifejlesztettek, de ezek túlnyomó része olyan vegyszereket tartalmaz, amiket nem szívesen fújkálunk az otthonunkban. De akkor mi jöhet még szóba?

Ne gyilkolj, csak tartsd távol őket!

Mit szólnál egy olyan eszközhöz, ami ahelyett, hogy elpusztítaná a hívatlan vendégeket, egyszerűen csak távol tartaná őket a lakásodtól? A rovar- és rágcsálóriasztó készüléket éppen ezzel a céllal fejlesztették ki. Nem tartalmaz vegyszereket, nem trancsírozza széjjel a gyanútlan jószágokat, csak csendben és észrevétlenül teszi a dolgát.

Ez a különleges kis szerkezet elektromos hullámok segítségével 180 négyzetméteres körzetben képez védőpajzsot a lakásodban. Nem kell izgulni, ezek a hullámok teljesen ártalmatlanok az emberekre, a háziállatokra és a környezetre nézve, egyedül a rágcsálókkal és a rovarokkal szemben képesek hatást kiváltani.

Bedugod, és már dolgozik is!

A kütyü működtetéséhez csak egy konnektorra lesz szükséged. Amint behelyezted az aljzatba, már munkába is lendül, és riasztó hatásával távol tartja a betolakodókat.

Különböző nyomok arra utalnak, hogy kártevők tanyáznak az otthonodban? A rovar- és rágcsálóriasztó gondoskodik majd róla, hogy ne kelljen velük farkasszemet nézned!