Így lehet pacamentes a lakásod!

Ugye Neked is ismerős az érzés, amikor belépsz egy frissen festett szobába, és körülnézve azt látod, hogy minden falrész tiszta? Bizonyára szeretnéd, hogy ez örökké így maradjon, de mindannyian tudjuk, hogy csak napok – rosszabb esetben órák – kérdése, és a makulátlan felületek szennyeződésekkel lesznek tarkítva…ezeket viszont könnyedén el lehet tüntetni!

Egy lakás teljes kifestésére általában hosszas tanakodás után szánjuk rá magunkat. A falak rendbehozatalára hívhatunk szakembert, aki igaz, hogy plussz költségekért, viszont alapos és gyors munkát végez, vagy megpróbálhatjuk saját magunk újjá varázsolni otthonunkat – ilyenkor azonban sokkal több időre lesz szükségünk, és elég valószínű, hogy szentek is jönni fognak az égből a hosszas munkálatok alatt.

Vannak olyan esetek, amikor valóban elengedhetetlen, hogy minden falrész teljesen új festékréteget kapjon, de a kisebb hibák eltüntetéséhez nem szükséges felforgatnod az egész lakást!

Csak egy húzás az egész

Amennyiben nem egy beázott plafonról vagy egy máladozó falrészről van szó, kisebb korrekciós munkálatokkal is tökélesetes végeredményt érhetsz el. Ehhez nyújt segítséget a festék javító toll szett.

A kütyü használatához se kézügyességre, se előképzettségre nincs szükséged. A zavaró foltokat és apró hibákat Te is egyetlen szempillantás alatt eltüntetheted a falakról. Mindössze annyit kell tenned, hogy a fecskendővel felszívod a fallal megegyező színű festéket, majd a javító tollba átnyomva már pingálhatod is a hibákat – éppen úgy, mintha egy hagyományos hibajavítót használnál. Amint megszáradt a festék, képtelen leszel megmondani, hogy hol is volt pontosan a hiba korábban.

Mielőtt festőt hívnál, próbáld meg rendbe hozni!

Súlyos tízezrek kifizetése és a szobák teljes kipakolása előtt érdemes megpróbálnod az egyszerűbb megoldást. Meg fogsz lepődni, hogy mindössze néhány csepp festékkel és egy-két könnyed mozdulattal milyen drasztikus változást érhetsz el.

Megkopott a bútor festése? Összefirkálták a szobát a gyerekek? Túl sok cipőnyom tarkítja az előszobai falakat? A festék javító toll szett segítségével ezeket néhány mozdulattal eltüntetheted!