Így legyen otthon párakapud anélkül, hogy súlyos százezreket fizetnél!

A téli hónapokban mindenki a nyarat várja. Amikor azonban megérkeznek az első komolyabb melegek, sokszor még az utcára sincs kedve kimenni az embernek. De mit szólnál hozzá, ha a kertedben tíz fokkal hűvösebb és párásabb levegő lehetne? Mielőtt még legyintenél, hogy ilyesmire neked úgysem telik, állj meg egy pillanatra, és figyelj! Megmutatjuk, hogyan lehet neked is párakapud tíz perc alatt anélkül, hogy tíz- vagy százezreket költenél.

Ha te is az a fajta vagy, aki legszívesebben egy sötét szobába menekülne a perzselő napsugarak elől, és inkább lemondanád a kültéri programokat, csak ne kelljen még egyszer kitenni a lábad a kánikulába, akkor ezt a szerkezetet neked találták ki! Hozz létre hűsítő vízpermet függönyt a kertedben vagy teraszodon ott, ahol éppen szükséged van rá, és élvezd a nyár előnyeit!

Mire jó a párakapu egy kertben?

Képzeld csak el! A kertedben ülsz a napernyő alatt. Az idő kellemes, a madarak csicseregnek, te egy jó könyvet olvasol, a kedvenc zenéd szól, miközben hűsítő vízpermet vesz körül. Mikor mindenhol 40 Celsius fok környékére kúszik fel a hőmérő higanyszála, a te kertedben sokkal de sokkal kellemesebb hőmérséklet is lehet. Hidd el, minden szomszédod irigykedve néz majd rád.

Hogyan működik ez a párakapu?

A csomagban található kilenc fúvókát egyszerűen felszerelheted bárhová. Ha éppen napozni szeretnél, a napernyőre erősítheted őket, így nem csak szépen lebarnulsz, de élvezheted a hűsítő vízpermetet is. Akkor is magaddal viheted ezt a kis szerkezetet, ha éppen kerti munkát végzel. Ha van a közelben egy filagória vagy egy magasabb kerítés, bátran felszerelheted rá a fúvókákat. Legyen szó szüretről vagy fűnyírásról, mától számodra az eddig izzasztó munka hűsítő élménnyé válik. Abban az esetben is praktikus, ha kerti sütögetést rendezel. Mivel a fúvókák feketék, nem rontják az összképet, mégis tökéletes légkört biztosítanak a grillezett husik és zöldségek elfogyasztásához a szabadban. Óvatosan, ha a barátaid egyszer megtapasztalják ezt az élményt, könnyen azon kaphatod magad, hogy az egész nyarat a kertedben töltik!

Hogy szerelhetem fel az otthoni párakaput?

Ne aggódj, semmilyen komolyabb szakértelemre nem lesz szükséged ahhoz, hogy üzembe helyezd a szerkezetet. Egyszerűen csatlakoztasd a kerti csaphoz az átalakító segítségével, akár egy slagot. A gumitömlőkkel irányíthatod a vizet a fúvókákba, melyeket a csomag részeként elküldött gyorskötözők segítségével két perc alatt bárhova felerősíthetsz.

 Az alkatrészek műanyagból készültek, így nem kell aggódnod a rozsdásodás miatt, sok nyáron keresztül kiszolgál majd az otthoni párakapu.

Komplett élmény a kertben, fillérekből!

Ha szeretnéd fokozni a párakapu nyújtotta hűsítő élményt, egyszerű praktikákkal megteheted. Készíts jéghideg limonádét, és pakold tele friss gyümölcsökkel! Egy fél görögdinnye kivájt héjába rakj rengeteg jeget és helyezd ebbe a poharakat, így a sokáig hűs ital dekorációként is szolgál. Akár egy felfújható gyermekmedencét is beszerezhetsz, így abszolút biztosított a vízparti élmény. Ha beizzítottad a párakaput is, elő a fürdőruhákkal és irány a kert!