Így számolhatsz le a hűtőben terjengő bűzzel

Amennyiben néhány napnál tovább ácsingózik egy élelmiszer a hűtőben, elkerülhetetlen, hogy szagok is képződjenek. Ha pedig a nagyi töltött káposztáját, egy zamatos halászlevet vagy egy ínyenc sajtot teszel be a fridzsiderbe, garantált, hogy minden ajtónyitásnál eltorzul majd az arcod. Szeretnéd elkerülni a hasonló helyzeteket, de nem tudod megígérni, hogy szagmentesen tudod tartani a hűtőszekrényedet? Nem is kell!

Mindannyian arra törekszünk,hogy a lakásunkban rend és tisztaság uralkodjon. Még, ha nem is vagyunk mániákus takarítók, akkor is szeretnénk, hogy aki belép az ajtónkon, az otthonosan érezze magát. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy ne terjengjenek kellemetlen szagok egyetlen helyiségben sem.

Amelyik lakásban főznek, ott törvényszerű, hogy maradék is keletkezik. Mindezek tárolására pedig egyetlen lehetőség van: meg kell találni a hűtőszekrény polcain az ideális helyet a számukra. Igaz, hogy mindig abban a tudatban pakoljuk be az ételeket, hogy hamarosan elfogyasztjuk őket, de a valóságban tudjuk, hogy ez nem mindig így történik.

Volt szag, nincs szag!

A hűtő szagtalanító használatával soha többet nem csap majd arcon a fridzsider bűze. Ezentúl tartalmától függetlenül bármikor nyugodt szívvel tárhatod tágra a hűtőszekrényed ajtaját.

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő, ideges anyuként is emlegetett kreatív mikró tisztítónak, méltó társat kreáltak az alkotói. Kinézetre és hatékonyságra nagyon hasonló kütyükről van szó, funkciójukat tekintve viszont teljesen eltérőek. Míg előbbi a szennyeződésekkel, utóbbi a kellemetlen bűzzel számol le.

Árad a fejéből a megoldás

A mókás kinézetű figurát szódabikarbónával megtöltve egy teljes hónapig garantálhatod a hűtőd frissességét. Mindössze annyit kell tenned, hogy lecsavarod a fejét, beletöltöd a fehér port, beállítod a hónapot, összeillesztés után behelyezed a fridzsiderbe, ezt követően pedig 30 napon keresztül ereszti ki fején keresztül a bűzmentesítő esszenciát.

Nem számít, hogy egy romlott étel vagy egy adag surströmming bűzölög a fridzsideredben, a hűtő szagtalanító tenni fogja a dolgát.