Így fond be 1 perc alatt a hajad!

Mindig is irigykedve nézted a kolléganőidet vagy barátnőidet, akik minden napszakban tökéletes frizurával és különleges fonatokkal jelennek meg? Ha a válasz igen, akkor most eláruljuk neked a titkukat. Ugyanis nem arról van szó, hogy mindegyikük profi fodrásznak született. Ez a hajfonó – hajsodró gép viszont neked is két perc alatt tökéletes frizurát varázsol!

Mit tud a hajfonó gép?
Egy olyan szerkezet, amelynek segítségével akár minden nap más frizurával jelenhetsz meg a munkahelyeden. Ha eddig csak hallottál róla, hogy létezik három – és négytincses fonás is, melyeket számtalan módon tűzhetsz fel, akkor most van egy jó hírünk. Ugyanis attól, hogy nincs affinitásod ahhoz, hogy a saját hajadból varázsolj frizurát, még nem kell minden alkalommal fodrászhoz menned, ha valami különlegeset szeretnél. Ennek a hajfonó gépnek a segítségével ugyanis pikk – pakk elkészítheted a fonatokat akár kettő, három vagy négy tincses fonásról legyen szó.

Hogy működik a hajsodró?
Ha egyszer belejössz, akár fél kézzel is elkészítheted a frizurádat. Attól függően, hogy milyen fonatokat szeretnél, illeszd a tincseidet a gépbe, majd egy gombnyomás, néhány másodperc és kész a fonat, melyet utána kedved szerint feltűzhetsz vagy díszíthetsz. Működéséhez mindössze 2 AA elem szükséges, így áramforrás nélkül is bátran használhatod, így kempingezés közben, két megbeszélés között vagy utazás közben is elkészítheted a fonatokat.

Csak a képzelet szabhat határt a frizurádnak!
Ha belejöttél a hajfonó használatába, kitalálhatsz különböző hajviseleteket. Hidd el, előbb – utóbb mindenki azt fogja kérdezgetni, melyik fodrász csinálta a hajadat. Íme, néhány tipp:

  • Készíts két fonatot két oldalon, a füleid mellett, majd akár egy tiarád, tűzd át a tincseket a fejeden. Ez az egyenes és a göndör hajjal is tökéletesen mutat.
  • Ha bejön az afro fonás, ennek a hajsodró gépnek a segítségével magadnak is meg tudod csinálni. Egyszerűen fogj vékony tincseket és tökéletes lesz az eredmény. Akár színes csatokat és hajgumikat is használhatsz hozzá.
  • Kösd fel a hajad egyik felét, majd fond be a felfogott részt vagy készíts fonatokat egy egyszerű lófarokba! Így percek alatt feldobhatsz egy egyszerű frizurát.
  • Ha meguntad a fonatokat, akár természetes hullámokat is varázsolhatsz a hajadba, ugyanis amikor kibontod a fonatokat, szép göndör lesz a hajad. Mivel a gép segítségével egyforma fonatokat készíthetsz, a hullámok és egyenlőek lesznek.

Kinek ideális a hajfonó?
Minden nőnek, akinek legalább állig érő haja van, tökéletes ajándék. Ha pasi vagy és meguntad, hogy a párod órákig készülődik a fürdőszobában vagy órákat tölt a fodrásznál, akkor ezt az időt könnyen lerövidítheted egy ilyen szerkezettel.

Elnyerte tetszésed? Kattints ide és meg is vásárolhatod: https://kutyubazar.hu/17653-hajfono-gep.html