Így dobhatod fel az unalmas képeslapokat!

Manapság már ritkán adunk fel levelet a postán, a legtöbb üzenetet számítógépünk és mobiltelefonunk segítségével továbbítjuk. Vannak azonban olyan alkalmak – egy ballagás, egy esküvő vagy egy évforduló –, amikor egy képeslap tűnik a legideálisabb választásnak gondolataink és érzéseink tolmácsolásához. Igen, ebben szerintünk sincs túl sok fantázia, viszont van egy apró trükk, amivel a sablonos papírfecniket meghökkentő meglepetéssé varázsolhatjuk.

„Jól csak a szívével lát az ember; ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”
„Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk.”
„Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül.”

Az ehhez hasonló mondatok fontos gondolatokat tartalmaznak, de elcsépeltek, és nem mindig tükrözik teljes mértékben, amit ki szeretnénk fejezni. A lapokban foglalt sablonos üzeneteket a megajándékozott gyakran el sem olvassa, csak a személyes üzenetet bogarássza végig (vagy sajnos még azt sem).

Szeretnéd, hogy a friss házasok ne csak a lapban elhelyezett összegre emlékezzenek? Örülnél neki, ha mosolyt csalhatnál a frissen ballagott gyermeked arcára? Emlékezetessé szeretnéd tenni, amikor kinyitja párod a Valentin-napi üdvözlőlapot? Bújtass bele a lapba egy kis meglepetést!

Erre garantáltan emlékezni fog!

Az agyonrágott gondolatok és a sablonos képek helyett használd a meglepetés erejét! A mesebeli felröppenő pillangó segítségével a legunalmasabb lapokból is emlékezetes ajándékot készíthetsz.

Csak tekerd meg néhányszor a kütyüt, helyezd bele egy képeslapba vagy egy könyv lapjai közé, amikor pedig kinyitják az ajándékot, egyből felröppen a pillangó. Speciális kialakításának köszönhetően ultrakönnyű, így igazán a magasba tud emelkedni. Ígérjük, hogy olyan reakciókat láthatsz, amilyet még nem tapasztaltál korábban.

 Szeretnél meglepetést okozni? A mesebeli felröppenő pillangóval elérheted a célod (ha örök emléket szeretnél, javasoljuk, hogy rögzítsd kamerával a kinyitás pillanatát)! ?