Így dobd fel az unalmas házibulikat!

Bizonyára Te is voltál már olyan buli résztvevője ahol igen csak laposra sikeredett a hangulat.  Ahol a fiatalok hiába öntik magukba az alkoholt mégsem jön a várva várt party hangulat. Ahol mindenki ücsörög az asztalnál és csak néz maga elé, percenként az óráját figyeli, hogy mikor léphet már le végre a helyszínről. Az egyetlen vicces jelenet, amikor egy részeg barátod leesik a székről. Kínos, igaz?! Ennél már csak az kellemetlenebb, ha Te vagy a házigazda. Te csak ülsz ott vakarod a fejed és azon gondolkozol, mivel dobhatnád fel úgy igazán a bulit? Vedd elő a 1000 éve lejárt unalmas társasjátékokat? Nem! Van más megoldás!

Felejtsd el az unalmas partykat! Itt a megoldás, ami minden bulit felpörget! A Vezeték nélküli karaoke szett fergeteges hangulatot biztosít! Vedd elő, csatlakoztasd a tv-hez vagy HIFI-hez, és már kezdődhet is a féktelen nevetés és szórakozás! Nincs is viccesebb és szórakoztatóbb annál, amikor barátaid eszméletlen hamis hangon, hihetetlen átéléssel próbálnak elénekelni egy egyébként jó dalt. Karaoke szettünkkel a határtalan jókedv és a végtelen nevetés garantált! A vezeték nélküli mikrofonnal igazi előadó művésznek fogod érezni magad, bejárhatod az egész szobát és koreográfiád előadása közben nem kell félned attól, hogy megbotlasz a vezetékekben, elszakítod a kábelt vagy lerántod vele a TV-t. Énekelhetsz egy lassú szerelmes számot lágyan, vagy lehetsz egy metál banda hörgő énekese, a lényeg hogy a buli emlékezetes maradjon és a résztvevőkkel együtt jól érezzétek magatokat!

Két mikrofont tartalmaz a csomag, melyek külön frekvencián mozognak, így akár duettet is énekelhetsz barátaiddal. Kiváló hangzással hallhatod vissza barátaid olykor hamiskás éneklését, így a bulizók szemei biztosan nem maradnak szárazon a nevetéstől.

Legyen az házibuli, baráti összejövetel, céges buli, családi rendezvény, a vezeték nélküli karaoke szettel nem nyúlhatsz mellé. Tökéletes szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Pici mesedalokat éneklő gyerekektől egészen az idős korosztályig bárkinek felhőtlen szórakozást nyújt karaoke szettünk.

Az önfeledt szórakozás és a fergeteges hangulat garantált lesz karaoke szettünkkel. Kattints ide és rendeld meg a felhőtlen szórakozást egy gombnyomással!