Így biztosítsd be magad a betörők ellen!

Szomorú tény, hogy a betörések száma évről-évre drasztikusan növekszik. A statisztika szerint nyáron lényegesen aktívabbak a betörők, ami a nyaralást élvező családok távollétének következménye! Ugye Te már bebiztosítottad vagyontárgyaidat a betörők ellen? Ha nem, akkor maradj velünk, mert ez a cikk garantáltan a hasznodra válik majd

Ki akarna egy betöréses lopás áldozata lenni? Természetesen senki. Te sem akarsz arra hazamenni, hogy a verejtékes munkával megszerzett legértékesebb vagyontárgyaidat eltulajdonították. Te sem akarsz arra hazamenni, hogy kong az ürességtől a ház és feltehetően Te sem akarsz hónapokig vagy akár évekig a rendőrségre járkálni, hogy visszaszerezd ellopott cuccaidat!

Sokan úgy gondolják, hogy velük soha nem történhet meg ilyesmi és semmit nem tesznek biztonságuk érdekében. Ennek ellenére Te is biztos tudnál mondani a közvetlen közeledben élők közül valakit, aki már a betörők áldozatául esett. Sajnos az a színtiszta igazság, hogy ha nem készülsz fel a betörések ellen, akkor potenciális célpont vagy! Ezért hoztunk Neked egy kütyüt, amivel megóvhatod vagyontárgyaidat és megkímélheted magad az akár évekig tartó rendőrségre járkálástól!

A ProHome mozgásérzékelős kamera rendszer egy olyan biztonsági rendszer, amely maximális biztonságban tartja otthonod! Hogyan? A csomag 4 darab kamerát tartalmaz, amelyeket percek alatt, könnyen felszerelhetsz a házad legkritikusabb pontjaira. Mivel mozgásérzékelős, ezért ha mozgást észlel, a vezérlőegységen keresztül értesít Téged. Ekkor lehetőséged adódik számítógépedről, laptopodról, mobilodról, vagy akár tabletedről élőben megtekinteni, hogy mi folyik a házadban. A kamerák éjjel látó egységgel is el vannak látva, ezért teljes sötétségben is 18 méter távolságig képesek kiváló képet rögzíteni. A készülék vízálló, ezért kültéren, rossz időjárási viszonyok esetén is bátran alkalmazható!

Kattints és rendeld meg még ma! 


Vélemények a ProHome-ról

,,Tavaly márciusban vásároltam a terméket, azóta semmi probléma nem volt vele és a betörők is elkerültek!
P. Ádám

 „ A ProHome hiúsított meg egy betörést a házamban! Nyaralni voltunk a családommal és jelzett a rendszer. A mobilomról láttam, hogy hívatlan vendégek kutakodnak az otthonomban. Ekkor értesítettem a rendőrséget és még a helyszínen elkapták őket! Elképesztő volt
A. Róbert

 ,,Kiváló ár/érték arányú termék! Úgy éreztem, nem éri meg a kockázatot, hogy kitegyem a családomat és értékeimet egy esetleges betörésnek, ezért megvásároltam a terméket, ami még a kutya mozgására is jelez!
V. Boglárka