Idegeskedés nélkül leeheted magad!

Képzeld el, hogy a kezedbe fogsz egy szaftos hamburgert vagy egy jól megpakolt gyros-t, és élvezettel beleharapsz. A kezdeti ízélményt ilyenkor általában az idegeskedés váltja fel, ugyanis szinte borítékolható, hogy akaratod ellenére a ruhádat is megkínálod egy-két hozzávalóval. Pedig a szitkozódást és a bosszankodást kihagyhatod az étkezésből, ha a megfelelő ruhadarabot választod a körülményes fogások elfogyasztásához.

Azt továbbra sem tudod majd kivédeni, hogy a csúszós paradicsomkarikák vagy a szád szélén és a kezeiden lecsorgó szaftcseppek előbb-utóbb a felsődön kössenek ki, arra azonban van lehetőséged, hogy szakálka vagy szalvéták betűrögetése nélkül is foltmentesen tartsd az öltözetedet.

Nincs bosszankodás! Ezentúl minden lepereg rólad!

A víz- és folttaszító póló felvételével a valaha készült legkönnyebb „páncélzatot” öltheted magadra. Ebben a felsőben nyugodt szívvel ízlelgetheted kedvenc fogásaidat, stresszmentesen nyithatod ki a joghurtot fedőfóliáját és idegeskedés nélkül szisszentheted fel a kifutni készülő szénsavas üdítőt.

A kütyü speciális spandex anyagának köszönhetően a legmakacsabb szennyeződéseket is lepergeti magáról. A folyadékok automatikusan lecsorognak a felületéről a ragadósabb foltokat pedig egy kis csapvízzel könnyedén eltávolíthatod. Nem-nem, ne vedd le a felsődet, nyugodtan leöblítheted magadon!

Tuti, hogy nem ázol el!

Az első ránézésre teljesen hagyományos fehér póló garantáltan megakadályozza, hogy a folyadékok a bőrödhöz érjenek, és át kelljen öltöznöd, ha leetted vagy leittad magad. Ráadásul egy hirtelen lezúduló eső után sem kell azon izgulnod, hogy nedves pólóban kell végig ülnöd a napot, szárítkozásra ugyanis nem lesz szükséged.

Fesztiválra készülsz, ahol szeretnéd teljesen elengedni magad? Egy szaftos falat elfogyasztását tervezed a haverokkal? Szereted az egyszerű felsőrészeket, és szeretnél beszerezni egy tartós darabot? A víz- és folttaszító póló hosszú időn keresztül hű társad lesz!