Hogyan youtube-ozz a TV-den még akkor is, ha nincs okos tévéd?

Hányszor voltál már olyan helyzetben, hogy amikor megmutattad a családi vakáción készült izgalmas képeket a barátaidnak, akkor vagy a telefonod, vagy a laptopod képernyője előtt szorongtatok a kanapén? Vagy amikor a családi videókat vetítetted volna le a család többi tagjának, de egyszerűen élvezhetetlen volt a miniatűr képernyőkön?

Veled is megtörtént, hogy mivel a gyereknek nincs okos tv-je, pont akkor akarta az aktuális kedvenc youtube videóját megnézni a nappaliban lévő nagyképernyős okostévén, amikor te kényelmesen bekészültél a kedvenc filmedre, vagy az év sport eseményére?

Ezeket a kellemetlen helyezeteket egy csapásra megszüntetheted az ezCast Smart tv okosító adapterrel. Full HD minőségben nézhetsz filmet, vagy internetezhetsz akkor is, ha nincs okos tévéd, vagy elutazol.

Ezzel az adapterrel bármikor, bárhol kivetítheted a saját eszközeiden tárolt tartalmat, hogy a televízió nagy képernyőjén, kiváló minőségben élvezd a képeket, videókat, filmeket. Akár a nyaralás alatt, esténként a szállodai szobádban, akár otthonodban, akár a munkahelyeden kényelmesen használhatod. Még a kamerád képét is közvetítheted a televizóra, így élő videós élményeket is megoszthatsz.

Ehhez még technikai zseninek sem kell lenned. Egyszerűen csatlakoztasd a hdmi kimenethez a tv okosító eszközt, ami a wifi hálózaton keresztül kommunikál a te mobileszközöddel, vagy asztali gépeddel. Telepítsd a telefonodra az EzCast alkalmazást, és csatlakozz vele a tévédhez.

Nincs más dolgod, mint hogy hátradőlj, és élvezd a fantasztikus élményt!

https://kutyubazar.hu/1114-tv-okosito-ezcast-smart-tv-stick-miracast-hdmi-adapter.html