Hogyan varázsold tökéletessé pár perc alatt a rosszul működő ablaktörlő lapátodat?

Veled is előfordult már, hogy a legnagyobb esőben, amikor bekapcsoltad az ablaktörlőt, az éppen ott húzta a csíkot, ahol neked a legnagyobb szükséged volt arra, hogy kiláss az üvegen? Vagy rosszabb esetben olyan maszatcsíkot hagyott maga után a lapát, hogy átláthatatlanabbá vált az ablaküveg, mint előtte?

Persze, hogy előfordult. Szerintem nincs olyan sofőr kerek e világon, aki legalább egyszer ne élte volna meg ezt a helyzetet. Bosszankodás, káromkodás, ablaktörlő lapát csere, vagy akár szerviz. Ismerős?

Eddig talán te sem tudtad, hogy a gumilapát felülete a karcolásoktól, és az időjárás viszontagságaitól folyamatosan sérül, így egy idő után teljesen elhasználódik. Szerencsére rendszeres karbantartással meg tudod hosszabbítani az élettartamát. Nem kell hozzá más, csak egy ablaktörlő lapát javító szett, amivel máris felújíthatod a szélvédő törlőd gumiját.

A letörölt gumilapátot vizes élezővel csiszold pár percig, amíg egészen sima felületet nem kapsz. Próbáld ki utána újra az ablaktörlést, és ne pislogj túl sokat, ha tökéletes tisztítást tapasztalsz.

Ezzel a pofonegyszerű szerkentyűvel még akkor is elboldogulsz, ha technikai analfabéta vagy. Gyorsan és hatékonyan tudsz pénzt spórolni. Hogy hogyan?

Több tucatszor használhatod ezt a kis méretű, akár a zsebedben is elférő kütyüt. Számoljunk csak gyorsan! Hány ablaktörlő cserét is spórolsz meg egyetlen kis javító szettel? A legalapabb becslés szerint is legalább tizet. Nem kell matekzseninek lenned ahhoz, hogy átlásd, ez bizony gyorsan megtérülő vásárlás.

Ragadd hát meg az alkalmat, és rendeld meg most az ablaktörlő lapát javító szettet.