Hogyan tudd biztonságban a lakásod akkor is, amikor nincs otthon senki?

Tudom, hogy fontos számodra az otthonod, tárgyaid biztonsága, ezért beszéljünk arról, hogyan lehetsz egészen nyugodt, és óvhatod értékeidet féltő gondoskodással.

Mindannyian különbözőképpen állunk a biztonság kérdéséhez. Te vajon melyik csoportba tartozol?

  1. Előre felkészülsz minden eshetőségre, bebiztosítod magad minden oldalról, és a lehető legkomolyabb technikai megoldásokkal véded vagyontárgyaidat.
  2. Megbízod a szomszédot, hogy figyelje a lakásodat, mivel ő úgyis mindig otthon van.
  3. Egyáltalán nem foglalkozol a biztonsággal, úgy gondolod, veled semmilyen káresemény nem történhet.

Bármelyik csoportba is tartozol, a 4 kamerás megfigyelő rendszert neked találták ki.  Ha az első csoport tagja vagy, akkor azért, mert ez újabb lehetőséget jelenthet a biztonsági rendszered megerősítésére. Ha a második csoportba tartozol, akkor felismerheted, hogy ez mégiscsak megbízhatóbb megoldás, mint a szomszéd néni vagy bácsi szeme. Ha pedig a harmadik csoport részeként eddig nem gondoltál a biztonságra, akkor itt az ideje, hogy megtedd. Merthogy mindig jobb megelőzni a bajt, mint utólagosan orvosolni.

Ezzel a kamerarendszerrel telefonodon, táblagépeden, számítógépeden egyaránt bármely pillanatban élőképen nézheted a kamerák képeit. Merevlemezre is tudsz rögzíteni, ha utólag szeretnél visszanézni bizonyos eseményeket. A rendszer alapesetben mozgásra aktiválódik és riaszt, de ha úgy szeretnéd, be tudod programozni előre, hogy melyik óra, melyik percében indítsa el a felvételt.

Ha nem nézed folyamatosan a képernyőidet, akkor kérhetsz e-mail üzenetet is a riasztásról. Ha pedig tutira mész, akkor összekapcsolhatod a kamerarendszered a riasztóddal, így az mozgásra azonnal aktiválja a szirénát.

Ha üzleted van, és kíváncsi vagy, mit művelnek az alkalmazottaid munkaidőben, netán olyan információkat, dokumentumokat, eszközöket tárolsz a munkahelyeden, amelyeken rajta szeretnéd tartani a szemed, akkor a legtökéletesebb megoldás a 4 kamerás szett felszerelése.

Ha a nyaralódba jutsz ki viszonylag ritkán, és amúgy sincs senki a környéken, aki rajta tartja a szemét a portádon, akkor végképp ne keresgélj tovább. Ez a megfigyelőrendszer minden gondodat megoldja.

Tedd félre az aggódást, itt az ideje élvezned az életed, és biztonságban tudni értékeidet: https://kutyubazar.hu/2652-4-kameras-megfigyel-rendszer-kamerarendszer-megfigyel-kozponttal-es-kamerakkal-4-kameras-kamera-szett.html