Hogyan legyen varázslatosan göndör hajad egyszerűen?

Teljesen egyenes a hajad és szeretnéd feldobni kicsit? Szenvedés a hajgöndörítés, ezért bele sem vágsz inkább? Felejtsd el eddigi rossz tapasztalataidat és ismerkedj meg egy új megoldással. Innentől mindig göndör hajjal fogsz járni!

Neked is nehéz és időigényes folyamat begöndöríteni a tincseidet? Megértem a problémád és tudok segíteni a megoldásában.

Rémálom a hajgöndörítés?

Csukd be a szemed és gondolj a legutóbbi hajgöndörítésedre. Biztos vagyok benne, hogy nem kellemes emlék. Éget a hajsütővas, meleged van, fárasztó, hosszú hadművelet. Valamint a végeredmény sem olyan általában, mint elképzelted. És hová vezet mindez? Rövidtávon, oda, hogy egyre jobban megutálod az egész macerát és inkább bele sem fogsz. És csak álmodozol a göndör fürtökről. Hosszútávon komolyabb következményei is lehetnek, ha mégis megpróbálkozol vele, például károsítja a hajad a hajsütővas.

És most képzeld el, milyen lenne, ha úgy lehetne gyönyörű göndör hajad, hogy nem kell átélned ezekeket a megpróbáltatásokat. Felszabadító érzés? Megmutatom lépésről lépésre, hogyan varázsolj göndör tincseket magadnak nehézségek nélkül.

Így legyen göndör hajad egyszerűen, néhány lépésben:

  1. Ha száraz a hajad, akkor nedvesítsd be! Ha épp hajat mostál, akkor itasd fel a vizet róla egy törölközővel. Ha szeretnéd, hogy tartósabbak legyenek göndör tincseid, tegyél rá hajhabot, vagy bármilyen hajformázót.
  2. Sodord meg egy kicsit a kiválasztott tincsed, majd a pálca segítségével húzd a csavarókba és hagyd száradni.
  3. Hajszárítóval is száríthatod, hogy még gyorsabb legyen a folyamat, ugyanis a csavarók nem engedik, hogy szétfújja tincseid. Ezáltal varázslatosan göndör hajat kapsz eredményül.
  4. Amikor a hajad megszáradt, vedd ki a csavarókat és már készen is állsz a bulira, vagy randira!
  5. A tartósság érdekében használj hajformázót.

Ugye, hogy könnyebb, mint a hajsütővel vesződni? Felejtsd el a rémálomba illő hajgöndörítést, ennek a kütyünek a segítségével egyszerűen varázsolhatsz magadnak elbűvölően göndör hajat.

Hajbarát hajformázás

Ne felejtkezz el arról sem, hogy a mágikus hajgöndörítő nem teszi tönkre hajszálaidat! Nekünk, nőknek, pedig kulcskérdés hajunk épsége és szépsége. Ezt használva nem kell félnünk, hogy károsodik hajunk a sok hajsütéstől.

Elnyerte tetszésed a mágikus hajgöndörítő? Kipróbálnád kötöttségek nélkül? Ide kattintva teheted meg:  https://kutyubazar.hu/3430-hajgondorit-hajformazo.html