Hófehér fugák egyetlen tollvonással

Emlékszel még, hogy milyen jó érzés volt belépni a frissen burkolt konyhába és fürdőszobába? Amikor még nem a zsír-, vízkő- és penészfoltok fogadtak, minden csempe és járólap csillogott a tisztaságtól, a fehéren ragyogó fugacsíkok pedig kiemelték a felületeket. Szeretnéd újra átélni ezt a pillanatot? Van rá lehetőséged, és még szakember segítségét sem kell kérned!

Tisztogathatod akármilyen rendszerességgel a járólapokat, valamint a különböző konyhai és fürdőszobai burkolatokat, a fugák elszíneződését hosszú távon sajnos nem tudod hatékonyan megakadályozni: főzések során a kicsapódott zsiradékok, a kád és csaptelepek közelében pedig az egyre terebélyesedő penészfoltok okozhatnak fejtörést.

Egy gyakorlott háziasszonynak számos praktikája van a fugák újjá varázsolására, de ezeknek a trükköknek a túlnyomó része időigényes, eredményességük pedig megkérdőjelezhető. Most őszintén…miért suvickolnál egy egész hétvégén keresztül, amikor létezik egy kütyü, aminek használatával 10 perc alatt újra régi fényében pompázhat konyhád és fürdőszobád?

Lehengerlő eredmény mindössze néhány mozdulattal!

A fuga felújító toll használatával az elöregedett és elszíneződött fugák felújítása egy szempillantás alatt elvégezhető. Mindössze annyit kell tenned, hogy letakarítod a szennyeződéseket a felületről, száradás után pedig a tollat egyetlen mozdulattal végighúzod a bekoszolódott csíkokon.

A munka végeztével a fugák lélegzetelállítóan fehérek lesznek, a csempék és járólapok pedig ismét régi fényükben tündökölhetnek. A felvitt szer ráadásul a színezés mellett fokozza a fuga víztaszító képességét, így az elszíneződések ismételt megjelenésének hosszú időre búcsút inthetsz.

Ne szégyenkezz, cselekedj!

Nincs kedved fakanalat ragadni, mert elborzaszt a konyhai burkolat állapota? Nem örülsz, ha vendégek jönnek, mert kellemetlenül érzed magad, ha a fürdőszobádat használják, és megpillantják a penészfoltokat? Csak kapd elő a fuga felújító tollat, húzz néhány csíkot, és felejtsd el a kellemetlenségeket!