Hív a természet? Bátran vesd bele magad!

Lágy szellő lengeti a fák lombjait, a nap sugarai kellemes meleget árasztanak magukból, a madarak csicsergése pedig egyre jobban nyomja el a város monoton zaját. Ne csodálkozz rajta, hogy minden idegszáladdal a természetbe vágysz. Mielőtt azonban szélesre tárnád lakásod ajtaját, és túrabakancsot húznál, egy fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmed!

Azzal minden bizonnyal tisztában vagy, hogy amennyiben autóba huppansz, a KRESZ szabályai szerint lennie kell egy érvényes szavatosságú, B-típusú mentődoboznak a kocsidban. Igaz, hogy a rendőrök már nem büntetnek a hiányáért, ennek ellenére tanácsos neki helyet kerítened a csomagtérben.

És arról hallottál már, hogy túrázóként mi az a ketyere, amit minden egyes útra érdemes lenne magaddal vinned? Igaz, hogy ennek a ládikának a használatát semmilyen törvény nem írja elő, mégis számos esetben akár életmentőnek is bizonyulhatna, ha minden embernél kéznél lenne, aki a természetbe készül.

Amire szükséged lehet, ott lapulhat a markodban!

A 8 az 1-ben kompakt túlélőkészletben minden benne van ahhoz, hogy teljes biztonságban érezd magad a természet lágy ölén. Egy apró, könyv méretű ládikáról van szó, amibe az összes eszközt összegyűjtötték, amire szükséged lehet, ha túrázni indulsz:

1. A szuper fényerejű (350 Lumenű), profi elemlámpával akár 180 méter távolságig bevilágíthatod magad előtt az utat.

2. A pehelykönnyű, karbid hegyű acéltollal sérülés nélkül összetörheted az üvegeket, a szerkezet másik végét pedig hagyományos tollként használhatod.

3. A 11 az 1-ben multifunkciós túlélő kártyát az apró szerszámot igénylő helyzetekhez veheted igénybe: csavarhúzáshoz, mérésekhez, konzervek kibontásához, faágak-, kötelek- és gyorskötözők elvágásához.

4. A magas frekvenciájú, kétkamrás alumínium síp akár 180 decibel erősségű hangot is képes kiadni, ezért vészhelyzet esetén fél mérföld távolságból is fel tudod hívni magadra a figyelmet.

5. A ferrocerium kovakő ütőszeg segítségével bármilyen időjárási körülmény esetén könnyedén tüzet tudsz csiholni.

6. A dupla vonalzós iránytűvel könnyedén bármilyen helyzetben megtalálhatod a helyes útirányt.

7. Az ultra fényes, LED-es kulcstartó masszív kialakításának köszönhetően szinte elpusztíthatatlan, jelzőfénye pedig erős megvilágítást ad.

8. A kompakt, strapabíró, víz- és rázkódásálló táskának köszönhetően az összes eszközödet biztonságban tudhatod.

Ha túrázni készülsz, de nem szeretnéd teljes mértékben a természet adta lehetőségekre bízni magad, akkor itt az ideje, hogy beszerezd a 8 az 1-ben kompakt túlélő készletet!