Hatékony hajszárítás káros mellékhatások nélkül

Te hagyod, hogy magától száradjon meg vagy általában beveted a meleg levegő erejét? Mind a kettőnek megvan az előnye: előbbivel biztos lehetsz benne, hogy semmilyen ártalom nem éri a hajszálaidat, a szárító bekapcsolásával viszont néhány szempillantás alatt megkaphatod a kívánt végeredményt. Mit szólnál hozzá, ha villámgyorsan, de károsodott hajvégek nélkül érhetnéd el ugyanezt?

A hajszárítót ellenzők általában azzal indokolják a döntésüket, hogy nem akarják tönkre tenni a frizurájuk állapotát. Ez teljesen érthető, hiszen a perzselő fuvallat valóban roncsolhatja a hajszálakat. Na, de mit lehet olyankor tenni, ha rohanásban vagy, és percek alatt kell a nedvesből szárazat varázsolnod?

A hajszárítóval csak óvatosan!

A hő hatására sérülékenyebbé válhatnak a hajszálaid, a felületéről eltűnhetnek a hámsejtek, eltöredezhetnek, ráadásul a fejbőröd is kiszáradhat. Amennyiben az imént felsoroltakat szeretnéd elkerülni, csak nagyon indokolt esetben, a legalacsonyabb fokozaton, és a lehető legkevesebb ideig üzemeltesd a hajszárítót.

Bugyoláld be, amíg készülődsz!

Mosd meg a hajad, öltözz fel, és – amennyiben szükségét érzed – sminkeld ki az arcod. Mire indulásra kész állapotba hozod magad, a hajad is készen áll majd a formázásra. Hogy mire van ehhez szükséged? Mindössze egyetlen darab mágikus törölközőre.

A folyadékmágnes mikroszálaknak hála 6-szor gyorsabban száríthatod meg a hajad, mint egy hagyományos törölközővel, speciális szabásának köszönhetően egyszerűen rácsavarhatod a fejedre, egy gombbal pedig stabilan rögzítheted. Ha úgy tartja kedved, akár cigánykereket is hányhatsz, a nedvszívó kendő akkor is a fejeden fog maradni.

Ha felcsapod a kobakodra a mágikus törölközőt, végleg búcsút inthetsz a hajszárítódnak. Szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van, a végeredménnyel viszont garantáltan elégedett leszel.