Használd kényelmesen, felmelegedés nélkül!

Képzeld csak el: felkelsz, bekapcsolod a laptopodat, kényelmesen elhelyezkedsz, szürcsölsz egyet kedvenc napindító italodból, lejegyzeteled napi teendőidet, a géped pedig egy pillanatra sem forrósodik fel a munkafolyamatok közben. Jól hangzik, ugye? És mit szólnál hozzá, ha mindezt anélkül tehetnéd meg, hogy kikelnél az ágyadból? Van rá lehetőséged!

Nem számít, hogy munkád, privát teendőid vagy egyéb okok miatt, de valószínűleg Te is minden nap leülsz a számítógéped elé – és több mint valószínű, hogy ha egyszer helyet foglalsz előtte, hosszú órákon keresztül beszippantanak a tennivalók. Ebben az esetben elengedhetetlen, hogy kellemetlenségek nélkül koncentrálhass az elvégzendő feladatokra.

A laptopok elterjedésével és a hagyományos asztali számítógépek háttérbe szorulásával mobilisabbá váltunk, és szinte bárhol előkaphatjuk a világhálót elénk táró gépezetet. Kisebb problémák (a hagyományos egér helyett a touchpad kényszerű használata vagy a „helytelen” ülési pozíció megválasztása esetén a gép rossz szellőzése és felforrósodása) miatt azonban sokan még most sem tekintenek a laptopokra minden igényt kielégítő, kényelmes megoldásra. Amennyiben Te is így érzel, szuper hírünk van a számodra!

A kényelmes testhelyzetet Te választod meg!

Ezentúl nem leszel az íróasztalodhoz láncolva, ha a számítógépeden kell pötyögnöd. A laptop hűtőpad segítségével fekve, ülve vagy akár állva is böngészhetsz az interneten. Kihajtható és szabályozható lábainak köszönhetően csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen testhelyzetben használod a géped.

A vezetékes egér használatára is gondoltak az asztalka megálmodói: külön helyet alakítottak ki a számára. Nyugodtan csatlakoztathatod hagyományos egeredet, és nem kell a laptopod beépített touchpad-jával küszködnöd. Ráadásként pedig még egy toll- és pohártartó is helyet kapott a hűtőpadon, így minden fontos dolgot a közeledben tarthatsz.

Ints búcsút a forró helyzeteknek!

Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy milyen az, amikor felpörög a számítógépünk, zajossá válik, és néha annyira felhevül, hogy kellemetlen hozzáérni. Fontos, hogy rendszeresen kitakaríttassuk laptopunkat, de sokat segíthetünk, ha hűtéssel is segítjük a gépezet működését. Ezt a különleges asztalkaként funkcionáló kütyüt két ventilátorral is felszerelték, így használatával a hűvös levegő folyamatos áramlását könnyedén biztosíthatod.

Üzemeld be a laptop hűtő asztalkát, helyezkedj el kényelmesen, és felejtsd el a felforrósodó felületeket!