Ha többre vágysz egy dekoratív nyakéknél

Az ékszerek viselése az emberiség egész történetét végigkísérték. Már az őskorban is megjelentek, és napjainkban is fontos szerepet töltenek be. Emlékeket őriznek, szerencsét hoznak, tökéletesítik a megjelenésünket. Mindenkinek mást jelentenek, de vannak olyan különleges darabok, amik első pillantásra rabul ejtik a szíveket.

Bizonyára Te is láttad már James Cameron 11 Oscar-díjjal jutalmazott filmalkotását, amiben a hajókatasztrófa mellett egy lélegzetelállító nyakék is szerepet kapott. Az óceán szíve névre keresztelt ékszer a Titanic tragédiáját feldolgozó film bemutatása óta hatalmas népszerűségnek örvend, és sokan fantáziálnak arról, hogy vajon mi történhetett az óceán mélyére hajított különlegességgel. Búvárruhát ragadtunk, lemerültünk, elszántan keresgéltünk, de Az óceán szívét sajnos nem találtuk meg. Egy különleges nyakéket viszont sikerült a felszínre hoznunk Neked.

Kockába zárt csoda

A világító titok nyaklánc egy díszes burkolatba zárt apró csodagömböt tartalmaz, ami a napfény hatására feltöltődik, és sötétben káprázatos látványt nyújt – garantáltan vonzani fogja a csodálkozó tekinteteket. A különleges hatás eléréséhez nincs szükséged apró elemekre vagy bekapcsoló pöckök elmozdítására, a természetes napfény mindenről gondoskodik helyetted.

A színek ereje

Zöld? Kék? Lila? Hozzád melyik árnyalat áll a legközelebb? Ha nem sikerül döntened, érdemes végigbogarásznod, hogy melyik árnyalat, milyen hatással lehet a szervezetedre:

Zöld – Ez a szín hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottabbnak és nyugodtabbnak érezd magad. A szélsőséges hangulatváltozások szabályozásában is segítséget nyújthat, de enyhítheti a szomorúságot és a haragot.

Kék – Az égbolt színe javítja a kommunikációs képességeket és megtisztítja a gondolatokat. Amennyiben nyugalomra vágysz, vagy álmatlanságban szenvedsz, segíthet könnyebben és gyorsabban mély álomba merülni.

Lila – Ezt az árnyalatot a művészetek, az inspiráció és az ihlet tónusaként tartják számon. Segítségével fokozhatod a koncentrációs képességedet, hozzájárul a belső feszültség legyőzéséhez, valamint növelheti az önbizalmadat is.

Egy ékszer értékét nem csak az ára vagy a drágakövek száma határozza meg, legalább ilyen fontos, hogy milyen alkalomra vagy kitől kaptuk. Ha szeretnéd egy emlékezetes nyakékkel meglepni a szeretteidet, esetleg a saját kollekciódat bővítenéd egy különleges darabbal, a világító titok nyaklánc tökéletes választás.

Szerencsehozó kabalát keresel? Szeretnél egy fontos eseményt igazán emlékezetessé varázsolni? Esetleg csak egy új kiegészítőre vágysz? Nem kell tovább keresgélned!