Neked is gyermeked biztonsága a legfontosabb?

Nálatok is elérkezett az idő, amikor a gyerkőcöt már felügyelet nélkül is el mered engedni? Nem számít, hogy hány éves vagy milyen régóta önálló, biztosak vagyunk benne, hogy a „Mi van, ha valami baj fog történni?” jellegű gondolatokat Te is csak nehezen tudod elhessegetni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez minden szülő számára embert próbáló időszak, de tudunk Neked mutatni valamit, ami megkönnyíti a helyzeted!

„Ne állj szóba idegenekkel, mindig nézz szét, ha átkelsz az úton és sötétedés előtt érj haza!” Csak néhány jó tanács, amit rendszeresen ismételgetsz gyermekednek. Fontos, hogy az ehhez hasonló gondolatokat jó mélyen elültesd a kobakjában, de még így sem lehetsz teljesen biztos benne, hogy minden helyzetben helyesen fog cselekedni.

Fontos, hogy bízz benne!

Éreznie kell, hogy önállóan is képes megoldani bizonyos helyzeteket, és tudnia kell, hogy nem lehetsz mindig mellette, ha szüksége van rád. Fizikálisan valóban nincs lehetőséged – és nem is lenne egészséges – minden lépésére odafigyelned, de egy bizonyos „láthatatlan kötelék” a nap 24 órájában megmaradhat közöttetek.

A legtöbb szülő ellenzi, hogy csemetéje okostelefonnal járkáljon, valamint az óvodák és az iskolák nevelői sem nézik jó szemmel, ha az apróságok a villódzó képernyőt bámulják. Telefont adni egy néhány éves gyermek kezébe valóban átgondolatlan lépésnek tűnik – még abban az esetben is, ha a biztonsága érdekében ezt indokoltnak érzed. Na, de mi jöhet akkor még szóba?

Elkerülheted a felesleges idegeskedést!

A GPS nyomkövető okosórát kimondottan gyerekeknek, és az ő biztonságuk érdekében fejlesztették ki. A szerkezetet minden olyan funkcióval felszerelték, amik hozzájárulnak, hogy az apróság biztonságban érezze magát, számodra pedig biztosítja, hogy akár a munkahelyeden ülve is szemmel tudd tartani, merre bóklászik a gyerkőcöd.

A nyomkövető funkció mellett a készülék lehetőséget biztosít hívásindításra és fogadásra, segítségével hangüzeneteket küldhettek egymásnak, ráadásul beépített kamerával és egy apró zseblámpával is ellátták a tervezői.

Szeretnéd biztonságban tudni gyermekedet, de úgy érzed, hogy még túl fiatal a mobiltelefonok használatához? Csatold fel a csuklójára a GPS nyomkövető okosórát, és ints búcsút a bizonytalanság szülte idegeskedésnek!