Garantáljuk, hogy többé nem szalad fel a harisnyád!

Nem számít, hogy rajongsz a szoknyákért vagy inkább rejtegetni szereted a lábaidat, vannak olyan ünnepi alkalmak, amikor szinte elkerülhetetlen, hogy elővillanjanak a virgácsaid. Ilyenkor szükséged van egy ízléses harisnyára. Ez viszont mindannyian tudjuk, hogy veszélyeket rejteget…

Amennyiben úgy döntesz, hogy harisnyát húzol, számolnod kell egy gyakran előforduló problémával: több, mint valószínű, hogy a nap végére egy szakadásnak vagy egy megszaladt szálnak köszönhetően használhatatlanná válik a ruhadarab. Ha mindez a szoknyád takarásában történik, akkor csak azt a pár száz forintot kell sajnálnod, amit a harisnyára költöttél. Amennyiben azonban jól látható helyen történt a baleset, az az egész napodat tönkreteheti.

Mit szólnál hozzá, ha többé nem kandikálna ki a lábad a tátongó lyukak alól? A megoldás nem a harisnya mellőzésében, hanem a tökéletes darab kiválasztásában rejlik!

Biztonságérzetet ad, és formába hoz!

Az elszakíthatatlan harisnyát úgy alkották meg, hogy még szándékosan sem tudsz benne kárt tenni. Egy hagyományos darabot akár a saját körmöddel is végleg használhatatlanná tehetsz a lábra húzás alkalmával, ezt a strapabíró ruhadarabot viszont még egy megélezett késsel sem tudod kilyukasztani.

A 30 denes vastagságú és a selyem, valamint a poliészter ötvözetéből készült anyag nem csak melegen tartja a lábaidat, hanem tökéletes megjelenést is biztosít a számukra. A harisnyát felvéve eltüntetheted az apró szőrszálakat – amiket már nem volt időd leborotválni – és bőrhibákat, enyhén csillogó felületével pedig kihangsúlyozhatod a csinos vonalaidat.

Szoknyába kell bújnod? Tedd azt teljes magabiztossággal! Az elszakíthatatlan harisnyának hála többé nem kell rettegned az éles tárgyaktól és a felszaladt szálaktól.