Fizetnél? Megkönnyítjük a helyzeted!

Manapság már a legalapvetőbb dolgok beszerzéséhez sincs szükség otthonunk elhagyására. Csak szétnézünk az interneten, összeválogatjuk, amire szükségünk van, rákattintunk a megrendelés gombra, és már útnak is indul a csomagunk. Mennyivel egyszerűbb így az élet, nem igaz? Ennek ellenére még mindig rengeteg olyan ember van, akik körülményesnek érzik az online vásárlást vagy félnek a személyes adataik megadásától. Pedig létezik egy villámgyors és biztonságos fizetési lehetőség.

A KütyüBazárnál eddig három opció közül választhattál, amikor a költségek rendezésére került sor: fizethettél előre utalással, átadhattad az összeget a futárnak vagy kérhettél személyes átvételt a debreceni üzletünkben. Ezentúl még egyszerűbb lesz a dolgod, néhány napja ugyanis új lehetőséggel bővítettük a fizetési módokat!

Pofonegyszerű – Még a neve is erről árulkodik!

A SimplePay segítségével bankkártyáddal, mindössze néhány kattintással, plusz díjak felszámolása nélkül, és a legnagyobb biztonságban fizetheted ki a megrendelt kütyüket. De hogyan is működik pontosan ez az egész?

1. Tedd kosárba a kiszemelt (raktáron lévő) kütyü(ke)t.
2.
Kattints a Kosár gombra, és válaszd ki a fizetési módok közül a Bankkártyás fizetést.
3.
A Rendelés elküldése gombra kattintva átirányítunk a SimplePay fizetési oldalára.
4. Meg kell adnod a bankkártyád adatait, amivel elindíthatod a tranzakciót.
5. Mielőtt mindent rendben hagysz, ellenőrizd le az adatok helyességét!
6. Elindul a tranzakció feldolgozása a banki feldolgozó rendszerekben.
7. Visszanavigálunk a KütyüBazár oldalára.
8. A fizetés eredményéről e-mail útján kapsz majd értesítést.

Néhány napon belül megkapod a kütyüket!

Mivel a SimpePay-es fizetési módot csak raktáron lévő termékek esetében választhatod, ezért garantálni tudjuk számodra, hogy rendelésedet 1-2 munkanapon belül át is veheted. Ne feledd: a bankkártya adataid megadásával pofonegyszerűen, villámgyorsan és a legnagyobb biztonságban rendezheted a költségeket.