Kezedbe adjuk a tökéletes felmosót!

Portörlés, porszívózás, felmosás. Ez bizony az a rettegett trió, amit a legtöbben a hátuk közepére kívánnak. Mit szólnál hozzá, ha a munkafolyamat egyik elemét élménnyé varázsolnánk? Nem viccelünk! Olyan eszközöket adunk a kezedbe, amik rádöbbentenek majd arra, hogy a takarítás záró momentumát még élvezni is lehet!

Összehasonlító cikksorozatunk első részében legkeresettebb felmosóinkat gyűjtöttük össze. Mindegyikről leírjuk számodra a legfontosabb tudnivalókat, Neked pedig csak azt kell eldöntened, hogy melyik számodra az ideális választás.

Spricc a padlóra

Ha a szórófejes felmosót választod, örökre elfelejtheted a vízzel teli vödröket. Csak töltsd fel a szerkezet nyelén található speciális tartályt tiszta vízzel – ha szükséges, természetesen tisztítószert is adagolhatsz hozzá – és kezdődhet a felmosás. A nyél végén található kar meghúzásával mindig annyi folyadékot juttathatsz a tisztítandó felületre, amennyi valóban szükséges, így nem kell feleslegesen áztatnod a padlót. A dönthető fejnek köszönhetően könnyedén befér szűk helyekre is, a mikroszálas kendő pedig egy szempillantás alatt felszedi az összes makacs szennyeződést anélkül, hogy megkarcolnád a felületet.

Miért ajánljuk?

– Nem kell a vödörhöz rohangálnod, ha szeretnéd benedvesíteni a felmosó fejét.
– A dönthető fejnek köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz a szűk helyekhez is.
– A mikroszálas kendő egyetlen mozdulattal eltávolítható, és mosógépben tisztítható.

Csak fel és le

A forgótálas felmosó szett a csavargatás problémájára kínál forradalmi megoldást. Ismerős lehet egy pedálos hajtókával felszerelt változat, viszont ennek a kütyünek az üzemeltetéséhez még a lábadra sem lesz szükséged. Mindössze annyit kell tenned, hogy a vödörbe helyezve benedvesíted a felmosó fejét, majd a forgótálba téve enyhén lenyomod néhányszor a szerkezet nyelét. Ezek után éppen annyira lesz nedves a kütyü, amennyire szükséged van. A strapabíró, rozsdamentes nyél hosszú időn keresztül bírni fogja a gyűrődést, a mikroszálas felmosófej pedig kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik.

Miért ajánljuk?

– A mikroszálas felmosófejből soha nem csepeg a víz.
– A szerkezet üzemeltetéséhez szükséges mozdulatsort imádni fogod, és nem terheli meg a derekad.
– A lecsatolható fejrész könnyedén kiöblíthető.

Önmagát csavarja szárazra

A többfunkciós felmosó kialakításának hála soha nem kell hozzáérned a benedvesített fejrészhez. A speciális nyéllel anélkül csavarhatod ki a szerkezetet, hogy a bacilusoktól hemzsegő felmosóvízbe kéne nyúlkálnod. A nedvszívó mikroszálak közelében ráadásul található egy apró szivacs, amivel a makacs szennyeződéseket is játszi könnyedséggel eltüntetheted – még hajlonganod sem kell hozzá.

Miért ajánljuk?

– Verhetetlen áron juthatsz hozzá.
– Úgy csavarhatod ki, hogy hozzá sem kell érned a fejrészhez.
– A beépített szivacsnak köszönhetően a makacs szennyeződéseket hajlongás nélkül is eltávolíthatod.

Szeretnéd, hogy gyorsabb és hatékonyabb legyen a felmosás? Bármelyik kütyüt választod a fent felsoroltak közül, sokkal rövidebb és élvezetesebb lesz a takarítás záró momentuma!