Fehérebb fogak? Íme egy tuti tipp!

Jól esne széles mosollyal felnevetni, ezt mégsem tudod önfeledten megtenni? Minden egyes alkalommal azon kapod magad, hogy a szád elé emeled a kezed, amikor kacagásra kerül a sor? Ha az önbizalomhiányodat az elszíneződött fogak okozzák, akkor létezik egy gyors megoldás a problémádra!

Kávé, tea, cigaretta, vörös bor. Ez csak néhány dolog, amiket az emberek többsége napi rendszerességgel fogyaszt. Hogy mindez mennyire egészséges, arról hosszasan lehetne vitatkozni, van azonban egy közös tulajdonságuk, amiről szívesen lemondanánk, mégsem tudjuk elkerülni. Bizony-bizony, a fogak elszíneződésére gondolunk.

Amennyiben elegendő időt fordítasz a szájhigiéniád megőrzésére, csökkentheted a sárgulást előidéző táplálékok bosszantó hatását, azonban így sem szabadulhatsz meg teljesen az árnyalatváltozástól. Előbb-utóbb Te is azon kapod majd magad, hogy a korábban szikrázó mosolyodat sárgás lerakódás csúnyítja el. Szeretnéd visszanyerni a ragyogó fehérséget? Otthon is van rá lehetőséged!

Büszkén, magabiztosan, önfeledten!

Bizonyára Te is találkoztál már természetellenesen fehér fogú emberekkel – ha máshol nem, a tévében garantáltan láttál már ilyet. A LED fogfehérítő készlet (szerencsére) nem ezt ígéri. Használata után nem vakítod majd el a beszélgetőpartnereid tekintetét, viszont lehetőséged lesz visszanyerni fogaid eredeti, természetes fehérségét.

Ehhez mindössze 10-15 percre lesz szükséged. Mosd meg alaposan a fogaidat, a csomagban található sínt egyenletesen vond be a fehérítő zselével, helyezd a szádba, majd az aktivátort illeszd a szilikon sínre, és kapcsold be a készüléket. Ezt követően a fény aktiválja a gélben található hatóanyagot, és reakcióba lép a fogsorra lerakódott anyagokkal. Viszlát sárgaság!

Méregdrága kezelések helyett

Egy orvosi fogfehérítés akár a 70 ezer forintot is elérheti – bizonyára Neked sincs lehetőséged elkölteni ekkora összeget egy szépészeti beavatkozásra. Ennél azonban sokkal kedvezőbb áron is elérheted, hogy visszanyerd évekkel korábbi mosolyodat.

Hogy magabiztos lehess a hétköznapok során, elengedhetetlen, hogy büszke légy a mosolyodra. A LED fogfehérítő készlet használatával soha többet nem kell szégyenkezned a sárgás elszíneződés miatt.