Fázós vagy? Búcsúzz el a didergéstől!

Elsárgulnak és lehullanak a falevelek, egyre hamarabb sötétedik és ritkán kúszik a hőmérő higanyszála 20 fok fölé – bizony-bizony, beköszöntött az ősz. A természet az évnek ebben az időszakában mutatja talán az egyik legszebb arcát, de a napról napra csökkenő hőmérséklet miatt sokan ennek mégsem tudnak teljes szívből örülni.

A reggeli csípős hidegnek köszönhetően visszakerültek a szekrény mélyére a bokavillantó titokzoknik és a lenge rövidnadrágok, helyettük viszont előkerültek a gyapjú pulóverek és a kötött sapkák. Néhány nap alatt a tikkasztó hőségből hűvös hétköznapokra váltott az időjárás.

Te is az a fajta vagy, akit egy hűvösebb őszi szellőtől is kiráz a hideg? Már október első napjaiban gondoskodsz róla, hogy a radiátorod ontsa magából a forróságot? A térdzoknik, harisnyák és cicanadrágok kötelező tartozékai a ruhatáradnak? Van egy nagyon jó hírünk a számodra: létezik egy kütyü, ami az év legfagyosabb időszakában sem fogja hagyni, hogy vacogjanak a fogaid!

Didergés helyett bekuckózós meleg

Mit szólnál hozzá, ha úgy spórolhatnál a fűtésszámládon, hogy nem kéne lemondanod a kellemes hőmérsékletről? Az elektromos hősugárzó energiatakarékos módon, közvetlenül egy konnektorba csatlakoztatva hevíti fel a a szoba levegőjét. Búcsút inthetsz a pazarlásnak, és ezentúl ott lehet meleg, ahol valóban tartózkodsz.

Pénztárcabarát, praktikus és hatékony

A digitális kijelző segítségével néhány gombnyomással beállíthatod, hogy milyen hőmérsékletet szeretnél elérni, valamint ellenőrizheted az aktuális értékeket. A beépített biztonsági funkciónak köszönhetően nem kell a túlmelegedéstől tartanod, a csendes működés pedig garantálja, hogy észre sem fogod venni, honnan áramlik a kellemes levegő.

A hagyományos hősugárzókkal szemben ezt a kis kütyüt bárhová magaddal viheted, akár a kézi táskádban is kényelmesen elfér. Használd otthon, az irodában vagy egy kirándulás alkalmával, és teremtsd meg a hőn áhított hőmérsékletet!