Ezzel tuti, hogy örömet okozol a nagyinak!

Ugye neked is megbújik egy-két olyan ruhadarab a szekrényedben, amitől semmi áron nem szeretnél megválni? Az sem jelent problémát, hogy egy picit már kifakult vagy kibolyholódott, amíg hordható, kitartasz mellette. Ez teljesen érthető. Na, de mi a helyzet olyankor, ha már egy lyuk is tátong rajta? Ilyenkor vagy előkapod a varrókészletedet vagy a nagyihoz fordulsz segítségért…

Rengeteg sztereotípia él a köztudatban – sok esetben ezek megalapozottsága teljességgel vitatható –, a varrás és a nagymamák összekapcsolása viszont nem tartozik ezek közé. Bizonyára a Te családodban is van legalább egy nagymama vagy anyuka, aki minden kidobásra ítélt ruhadarabot próbál megóvni a végső megsemmisüléstől.

Ezen lehet, hogy sokszor csak mosolyogsz, amikor azonban kedvenc ruhád megmentése a tét, minden bizonnyal már Te is egyetértesz a foltozgatás fontosságával. Ehhez mindössze egy ideális színű cérnagombolyagra, egy tűre és jó szemekre lesz szükség…vagy egy kis trükkre.

Nagyi Neked segít, Te pedig a nagyinak!

Az öltögetés elengedhetetlen feltétele a tűk befűzése, ez azonban minél idősebb az ember, annál nehezebben megy. Mit szólnál hozzá, ha a nagyinak többé nem kéne nyalogatnia és pödörgetnie a cérna végét, hanem akár csukott szemmel is képes lenne munkára fogni a varróeszközét?

Az automata tűbefűző használatával még az olvasószemüvegre sem lesz szüksége. Ez nem vicc. Csak behelyezi a tűt az erre kijelölt nyílásba, megnyomja a kütyü alján elhelyezett gombot, a kiemelkedett pöcökhöz érinti a cérnát, a gomb elengedése után pedig már indulhat is a foltozás.

Varrni készülsz vagy szeretnéd megkönnyíteni a nagyi dolgát? Az automata tűbefűző biztosítja majd, hogy az első lépés biztosan ne okozzon problémát.