Ezzel a trükkel búcsút inthetsz a zsírban tocsogó ételeknek

Igaz, hogy a zsírsavak az emberi szervezet számára elengedhetetlenül fontos tápanyagok – hiszen belőlük nyerjük a mindennapi „működésünkhöz” szükséges energia egy részét –, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a különböző zsírsavakból milyen mértékben fogyasztunk. Amennyiben Te sem szeretnéd egészségtelenül elkészített táplálékokkal bombázni a szervezeted, érdemes bevetned egy trükköt!

A természetes tápanyagokban megtalálható zsiradékok túlnyomó részétől nem kell tartanod, arra viszont nagyon érdemes odafigyelned, hogy a sütés közben kifolyó nedveket ne szívja ismét magába az étel. Amellett tehát, hogy a boltban válogatva az alacsonyabb zsírtartalmú élelmiszerek mellett teszed le a voksod, fontos szem előtt tartanod, hogy az ételek elkészítésekor a kevesebb zsiradék felhasználását igénylő sütési és főzési módokat, valamint az ezt támogató eszközöket válaszd.

Felesleges zsiradék? Az utolsó cseppig eltávolíthatod!

A Magic Pad tapadásmentes sütőlapot egyszer behelyezed a tepsidbe, és többé garantáltan nem akarod majd onnan eltávolítani. A méretre szabható lap segítségével ugyanis csak annyi zsiradék marad majd az ételeidben, amennyire a szervezetednek valóban szüksége van.

A kütyü speciális kialakításának hála minden csepp felesleges nedv a sütőlap aljára csordogál, így elkerülheted, hogy a készre sült húsok elfogyasztásakor olajos és zsíros érzés maradjon a szádban. Az apró piramisformák segítségével a magasra emelt ételek ízletesek és egyenletesen átsültek lesznek.

Nincs többé kimerítő suvickolás!

A sütőlap használata nem csak abban segít, hogy egészségesebb módon készíthesd el a kedvenc ételeidet, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy kevesebb időt kelljen a konyhában töltened – a súrolásának ugyanis végleg búcsút inthetsz. Többé nem maradnak majd odaégett foltok a tepsi felületén, hiszen minden szennyeződés a tapadásmentes sütőlapon gyűlik össze. Az elasztikus kütyüt a sütés végén könnyedén eltávolíthatod, és egy langyos vízsugár alatt pillanatok alatt elöblítheted. Az elmosott lapkát ráadásul alátétként is bevetheted a forró edényekhez.

A Magic Pad tapadásmentes sütőlap használatával elbúcsúzhatsz az olajban és zsírban úszó fogásoktól, és többé attól sem kell tartanod, hogy a sütőd problémás hőeloszlása miatt nem pirulnak majd egyenletesen aranybarnára az ételeid!