Ezután más szemmel látjátok majd a világot!

Milyen lehet egy hajszál 500 szoros nagyításban? Vajon mit tartalmazhat egyetlen vízcsepp, ha közelebbről megvizsgáljuk? Mi minden bújhat meg egyetlen morzsaszemen? Mindannyian kíváncsiak vagyunk… Mit szólnál hozzá, ha segítenénk csillapítani ezt a mélyről jövő érzést?

Küzdhetünk ellene, elfojthatjuk magunkban, de legbelül mindig ott munkálkodik bennünk az a kitörölhetetlen érzés, hogy megismerhessük és megtapasztalhassuk az ismeretlent. Ugye, hogy Neked is volt egy olyan időszak az életedben, amikor szerettél volna mindent a lehető legközelebbről megismerni és megvizsgálni? Biztos lehetsz benne, hogy (amennyiben ez még nem történt meg) gyermekednél vagy unokádnál is elérkezik majd az a pillanat, amikor kíváncsiságának a kielégítéséhez egy hagyományos nagyító már kevésnek bizonyul majd…

Tedd lehetővé, hogy kinyíljon előtte a világ!

A gyerekek iskolás éveik elején még sokkal fogékonyabbak és befogadóbbak, ezért ilyenkor célszerű minél több dolgot megtapasztalniuk. Amennyiben nálatok is van a családban egy kis felfedező, akinek minden vágya, hogy alaposan szemügyre vehesse az őt körülvevő világot, akkor a digitális, számítógéphez csatlakoztatható mikroszkóp egy tökéletes választás.

A kis szerkezet az iskolai évek alatt is hasznos segítőtársnak bizonyulhat, ráadásul a gyermekeddel vagy unokáddal együtt töltött perceket is izgalmasabbá és tartalmasabbá varázsolhatod a kütyü segítségével.

Nem csak vizsgálhatjátok, rögzíthetitek is!

Az apró vizsgálóállomáshoz mellékelt szoftver segítségével videót és fényképet is készíthettek a felfedezéseitekről, a rögzített felvételeket pedig néhány kattintással bárkivel meg tudjátok osztani.

A mikroszkóp fej részében 8 beépített LED-et helyeztek el, ami biztosítja, hogy tökéletes megvilágításban, tűéles felbontásban szemlélhessétek az üveglapon elhelyezett mintákat.

Kedvet kaptál a vizsgálódáshoz? Szállj be Te is a mókába, és lépjetek be gyermekeddel vagy unokáddal együtt a nagy felfedezések csodálatos és izgalmas univerzumába!