Ezt próbáld ki: csak járkálsz, és tisztaság lesz!

Ugye téged is bosszant, amikor takarítás után már néhány nappal feltűnik, hogy újra gyűlnek a szennyeződések a járólapon? Ismét leszáll a por, morzsák hevernek mindenfelé, ráadásul a hajszálak is egyre nagyobb csomókat alkotnak. Ilyenkor vagy hagyod, hogy napról-napra egyre jobban eluralkodjon a káosz, vagy még csírájában elfojtod a problémát.

Mindannyian hajlamosak vagyunk halogatni a „nem szeretem” teendőket, a takarítás pedig éppen ezek közé tartozik. Ameddig nem gurulnak porcicák a padlón vagy nem szúrják a talpunkat a zokninkba ragadó morzsák, addig próbáljuk figyelmen kívül hagyni az egyre halmozódó koszt. Előbb-utóbb viszont elérkezik a pillanat, amikor kénytelenek vagyunk levenni a szemkötőt.

A seprű nyelét vagy a porszívó csövét még a legvidámabb perceinkben sem szívesen ragadjuk meg, létezik azonban egy különleges anyag darabka, ami képes megváltoztatni a takarításról eddig alkotott képedet.

Ez nem is munka…

Képzelj el egy olyan takarítást, amikor nem kell leizzadni, hajlongani és mindent arrébb pakolni. Csak végzed a szokásos tennivalóidat, és közben eltűnnek a földről a szennyeződések. Jól hangzik, ugye?

A mikroszálas padlótisztító használatával semmi más teendőd nincs, csak bele kell bújnod a koszmágnes takarítóeszközbe, és a „csoda” magától megtörténik. A speciális anyagnak és kialakításnak köszönhetően a földön felhalmozódó szennyeződések a talpadra ragadva gyűlnek össze, ezután pedig csak le kell húznod a kütyüt, és egy egyszerű öblítés után már újra használhatod.

Már felvetted a cipőt? Szaladj be nyugodtan!

Bizonyára veled is előfordul, hogy felveszed a cipőd, kilépsz az ajtón, és csak utána jut eszedbe, hogy még vissza kéne szaladnod valamiért. Ilyenkor vagy ledobod a surranód, vagy behordod a koszt. Amikor sietsz, valószínűleg az utóbbit választod. A mikroszálas padlótisztítóval anélkül mászkálhatsz cipőben a lakásban, hogy bemocskolnád a járólapot. Sőt, elég hihetetlen, de még nagyobb lesz a tisztaság.

Amint hazaértél, csak bújj bele a mikroszálas padlótisztítóba. Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel ritkábban kell majd partvist ragadnod.