Ezt használod? Akkor biztonságban van a bicajod!

Bizonyára Neked is vannak olyan használati tárgyaid, amikre hosszas spórolás után elköltöttél egy jelentősebb összeget. Ilyenkor sajnos jogosan félhetsz attól, hogy amennyiben nem vagy elővigyázatos, bármelyiket eltulajdoníthatják. Na de mit lehet tenni, hogy elkerüld az ilyen helyzeteket?

Egy személygépjármű esetében lehetőséged van lezárni a belső teret, valamint számos egyéb eszköz (kormányzár, indításgátló, riasztó stb.) is a rendelkezésedre áll, ha teljes biztonságban szeretnéd tudni. A telefonodat mindenhová magaddal tudod vinni, és szinte bármelyik táskában vagy zsebben kényelmesen elfér (amennyiben félsz, hogy kicsúszik a zsebedből, esetleg attól tartasz, hogy valaki kiemeli a táskádból, akkor azt ajánljuk, hogy olvasd el ezt a cikkünket is: Így teheted lophatatlanná a telefonod!).

Na, de mi a helyzet a bicajjal? Hogyan óvhatnád meg a kétkerekűt?

Belegondoltál már, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha az autókhoz hasonlóan riasztóval szerelhetnéd fel a kerékpárodat is? Az úti célhoz érve csak letennéd, aktiválnád a vészjelzőt, és nem kéne napközben azon agyalnod, hogy megvan-e még a bicajod. Kényelmes lenne, ugye? Van egy nagyon jó hírünk: létezik ilyen kütyü!

Megmozdult? Azonnal aktiválódik!

A távirányítós kerékpár riasztó a legkisebb mozgásra is fülsüketítő hangot bocsát ki. A vészjelzőben beépített vibrációs észlelés üzemel, ezért amint valaki megpróbálja ellopni a kétkerekűt, azonnal megszólal a 105 decibeles hangorkán (ember legyen a talpán, aki ezt hosszú távon elviseli). A tolvaj elrohan, a biciklid a helyén marad, Neked pedig a kezedben lesz a szükséges eszköz ahhoz, hogy elhallgattasd a riasztót – mindössze egy gomb megnyomására lesz szükséged a távirányítón.

Az időjárás sem akadály!

Rossz idő esetén sem kell megijedned, a szerkezet ugyanis teljesen vízálló, így egész évben, bármilyen időjárási viszonyok között biztonságban tudhatod a kerékpárodat.

Szeretnéd megóvni a közlekedési eszközödet? Szereld fel a távirányítós kerékpár riasztóval, és felejtsd el az idegeskedést!