Ezentúl minden kütyü PONT oda érkezik, ahová szeretnéd!

Falra tudnál mászni, amikor a futár nem jelenik meg a beígért időpontban? Ki nem állhatod, ha a posta nyitvatartásához kell igazítanod a napi teendőidet? Előfordult, hogy a csomagod visszaküldték a feladónak, mert valamilyen félreértés miatt nem volt lehetőséged átvenni? Soha többé nem lesznek ilyen problémáid!

Manapság már szinte bármit megrendelhetsz az internet segítségével, a csomagok átvétele azonban nem minden esetben zökkenőmentes. Eddig legalábbis nem volt az. A PostaPontoknak hála viszont nincsenek többé korlátok, nincsenek többé kötöttségek. Ezentúl lehetőséged van rá, hogy a megrendelt kütyüket akkor és ott vehesd át ahol és amikor csak szeretnéd!

Megjött a csomag! Mikor érsz rá?

A munkából hazafelé menet, az esti kutyasétáltatás után, a reggeli kávé szürcsölgetése közben vagy a hétvégi családlátogatás előtt vennéd át inkább a küldeményt? Nem tudsz olyan időpontot mondani, ami ne lenne alkalmas!

Útba esik!

Országszerte 3000 átvételi ponton van lehetőséged bezsákolni a küldeményt. Csak végig kell gondolnod, hogy melyik helyszín a legalkalmasabb számodra, és rendeld oda a pakkot. Se a postásnak, se a futárnak nem kell többé vadásznia rád.

Tegyél egy próbát, nincs vesztenivalód!

  • A rendelt kütyüket egyszerűen és gyorsan, sorbanállás nélkül veheted át.
  • Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek.
  • A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart.
  • Nem kell otthon vagy a munkahelyeden várnod a csomag kézbesítését.
  • A küldemény érkezéséről SMS-ben és e-mailben is értesítést kapsz.
  • Az átvétel miatt nem szükséges kitérőt tenned. Az átvételi pontok forgalmas helyeken találhatóak, ahol egyébként is megfordulsz.

Vége van már azoknak az időknek, amikor küldeményértesítővel kellett a postára rohangálnod vagy szabadságot kellett kivenned, hogy biztosan át tudd venni a csomagot. A PostaPontok bevezetésével egyetlen kütyü érkezése miatt sem kell átvariálnod a napod. Csak rajtad múlik, hogy mikor és hol veszed át a küldeményt!