Túl sok cipő? Olyan nincs!

Nincs olyan háztartás, ahol ne jelentenének problémát a szanaszét heverő cipellők. Szükségünk van rájuk, rajongunk a divatos darabokért, de gyakran megfeledkezünk arról, hogy a lábbelik nem csak örömet, hanem nehézségeket is okozhatnak. Pedig nem kéne, hogy így legyen…

Gondolj csak bele. Amennyiben egy lakásban mindössze két fő lakik, már akkor is legalább 8 pár cipőről beszélhetünk – és ez még a legkedvezőbb helyzet, hiszen ebben csak egy-egy pár téli bakancs, két pár nyári surranó, egy-egy pár ünneplő cipő és két pár papucs van benne. Ugye, hogy ennél nálatok is sokkal több lapul meg? Ennyi lábbelit egy hagyományos cipősszekrény sajnos nem képes elnyelni…

Mennyi? 30!

Nem viccelünk! Létezik egy praktikus tároló, amire az egész család minden egyes cipőjét kényelmesen és esztétikusan el tudod helyezni. A 30 pár elnyelésére alkalmas kütyü használatával elfelejtheted a szanaszét heverő lábbelik problémáját. Lehet szó topánról, bakancsról vagy magas sarkúról, mérettől függetlenül garantáltan találsz neki helyet a 30 férőhelyes cipőtároló állványon.

A tíz polcos tárolón soronként három pár surranót helyezhetsz el, a csöves kialakításnak köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy minden darab stabilan a helyén marad.

Ezt ide, azt oda…hogy is van ez?

Ne izgulj, nem kell sokat tanakodnod a szerkezet összeállításán. Semmilyen szerszámra nem lesz szükséged, mindössze néhány elemet kell csak egymáshoz illesztened! Ezek után pedig már csak azon kell tanakodnod, hogy mihez kezdj a cipőtárolónak köszönhetően felszabadult hellyel!

Tartsd a lábbeliket tisztán és rendszerezetten! A 30 férőhelyes cipőtároló állvány használatával ráadásul akkor sem kell pánikba esned, ha egy nagyobb vendégsereg váratlanul betoppan. Minden pár cipellőnek meglesz a helye.