Ezen a napon tényleg ingyen van!

Évről-évre azon tanakodunk, hogyan köszönhetnénk meg Nektek, hogy internetes vásárlás esetén minket kerestek fel, amennyiben kütyü- vagy ajándékvételről van szó. Úgy döntöttünk, hogy hálánk kifejezéseként idén megtartjuk az első Kütyüünnepet!

Az elmúlt 8 év alatt többször fordultatok hozzánk a házhozszállítási díj „problémájával”. Jeleztétek, hogy szívesen megrendelnétek bizonyos termékeket, de a plusz költség miatt inkább lebeszéltétek magatokat. Amennyiben veled is előfordult már, hogy a futár díja miatt elbizonytalanodtál a vásárlással kapcsolatban, akkor van egy szenzációs hírünk a számodra:

Közeleg egy nap, amikor semmilyen extra kiadással nem kell foglalkoznod!

Nincsenek bújtatott költségek!

Rengeteg online felület hirdeti, hogy náluk „ingyenes a házhozszállítás”. Ez az állítás valóban nagyon jól hangzik, de a valóság ennél azért kegyetlenebb: a kiszállítás díját ilyenkor is megfizeted, csak már előre belekalkulálják a vételárba.

Mi, a KütyüBazárnál mindig is azt vallottuk, hogy nyíltan kommunikáljuk, ha egy rendelés során plusz költségekkel kell számolnod. November 5-én viszont elérkezik egy különleges nap, amikor nem elrejtjük a kiszállítás költségét, hanem teljes mértékben átvállaljuk tőled a megtérítését. Bizony-bizony, jól olvastad.

A Kütyüünnep alkalmából Neked csak a termék árát kell kifizetned, a házhozszállítás díját teljes mértékben mi álljuk!

Minden vásárlásra érvényes!

Nem számít, hogy egy óriás méretű plüss mackót akarsz venni a kislányodnak karácsonyra vagy csak egy tűbefűzőt szeretnél rendelni a nagyi születésnapjára, a november 5-én leadott rendelések mindegyikét díjmentesen szállítjuk házhoz.

Ne szalaszd el a lehetőséget, mert egy évben csak egyszer tudunk ilyen kedvezményt biztosítani!

Indíthatjuk a futárt?

Többet szeretnél megtudni?
KATTINTS IDE A TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT!