Ezekkel inkább bánj kesztyűs kézzel!

Amikor odakint röpködnek a mínuszok, az utcára lépve bizonyára Te is magától értetődőnek veszed, hogy kesztyűt húzz. Na, de mit teszel olyankor, ha otthon van szükséged a kézvédő használatára? Van mit felvenned ezekben a helyzetekben?

Természetesen nem a szövet, hanem a gumikesztyű alkalmazására gondolunk. Úgy érzed, hogy Neked nincs rá szükséged? Tökéletesen megvagy nélküle? Ezt vajon a kezeid is így gondolják?

Érzékeny bőrük miatt sokan el sem tudnak képzelni bizonyos ház körüli feladatokat a védelmet nyújtó eszköz használata nélkül, de az emberek többsége inkább puszta kézzel esik neki a kacsókat igénylő teendőknek. Pedig néha nem ártana az elővigyázatosság…

Csak egyszer kell megvenni!

Nem szeretnénk arra buzdítani, hogy minden apró-cseprő feladathoz egyszer használatos kézvédőt húzz. Sőt, épp ellenkezőleg! Pont azt szeretnénk bebizonyítani, hogy az elpusztíthatatlan gumikesztyű használatával ész nélküli környezetszennyezés nélkül is megóvhatod a praclijaidat. Ez a kütyü ugyanis életed végéig hű társad lesz az otthoni feladatok ellátásában.

1. MOSOGATÁSHOZ

Ha nem bírja a bőröd a mosogatószerekben található összetevőket, vagy egyszerűen csak rosszul vagy tőle, ha hozzá kell nyúlnod az ételmaradékokkal tarkított mosatlanokhoz, akkor a szintetikus gumikesztyű a legjobb választás.

2. TÉSZTAGYÚRÁSHOZ

Bizonyára téged is zavar, amikor sütemények készítésekor az egész kezed ragad a hozzávalóktól. Ezentúl a gyűrűket sem kell lehúznod az ujjaidról. Teljes mértékben tiszta maradhatnak a kacsóid a dagasztás végére.

3. HAGYMASZELETELÉSHEZ

A hagymaszeletelés szépségét senkinek sem kell bemutatni. A kesztyű segítségével nem csak a napokkal később is bűzölgő kezeknek, hanem az éles kés által okozott sebeknek is búcsút inthetsz.

4. TAKARÍTÁSHOZ

Vegyszerek használatakor nem árt az elővigyázatosság! Mielőtt takarításba fogsz, mindenféleképpen érdemes gondoskodnod kezeid védelméről. Az elpusztíthatatlan kütyü felhúzásával kivédheted, hogy maró anyag cseppenjen a bőrödre.

Szeretnél biztosra menni? Az elpusztíthatatlan gumikesztyű beszerzésével nem történhetnek váratlan dolgok a kezeiddel!