„Ez volt az arcomon?” Leszámolunk a nők rémálmával!

Éktelenkedő szőrszálak, fekete mitesszerek, begyulladt pattanások és rosszul felvitt alapozó. Ez csak néhány esztétikai probléma, amiket bizonyára Te is el akarsz kerülni a hétköznapok során. Szeretnél biztosra menni? Most megmutatjuk, hogyan készítheted el a tökéletes sminket, és mit kell ahhoz tenned, hogy egyetlen fekete szőrszál se maradjon az arcodon!

Csak úgy léphetsz magabiztosan az utcára, ha tudod, hogy a külsőd ápoltságot sugároz. Az alkalomhoz illő öltözék megválasztása azonban csak az első lépés…legalább ilyen fontos, hogy az arcod és a frizurád is rendben legyen.

Egy ízléses smink vagy egy divatos frizura elkészítéséhez nem kell minden esetben szakemberhez fordulnod. Egy kis odafigyeléssel kozmetikus és fodrász segítsége nélkül is tökéletes végeredményt érhetsz el. Mindössze két dologra lesz ehhez szükséged: ideális fényviszonyokra, és egy „igazmondó” tükörre.

„Tükröm, tükröm, mond meg nékem…”

Egy háztartásban általában két-három tükör is található, ezek viszont teljesen mást mutatnak, mint amit az utcára lépve látnak belőled az emberek. Tudod, hogy miért van ez? Mert a lakásodban fellelhető fényforrások gyengék, a tükörhöz képest rosszul helyezkednek el, így pedig képtelenek visszaadni a napsugarak nyújtotta látványt.

A profi kozmetikai tükör éppen ezt a problémát hivatott megoldani. A 16 darab beépített LED lámpának köszönhetően nincs az a bőrhiba vagy szőrszál, ami képes lenne elbújni előled. Amint felkapcsolod a fényeket, azonnal látni fogod, hogy miket kell eltüntetned munkába indulás előtt, és könnyedén kiszúrhatod majd az égnek álló hajszálakat vagy a rosszul eloszlatott alapozót.

Bárhol használhatod

A reggeli szépségápolási rutint ezentúl nem kötelező a fürdőszobában elvégezned, a kütyüt ugyanis bárhová magaddal viheted. Talpának köszönhetően stabilan elhelyezheted, forgófejes kialakításának hála pedig könnyedén beállíthatod a számodra ideális dőlésszöget. A LED fények aktiválásához mindössze egy érintésre lesz szükséged, a tükörbe épített érzékelő megnyomásával az összes fényforrást felkapcsolhatod.

Ugye veled is előfordult már az a kellemetlen helyzet, amikor egy ismerősöd jelezte, hogy van valami az arcodon, aminek nem kéne ott lennie? A profi kozmetikai tükör használatával többé ilyen nem fordulhat elő!