Ez szó szerint Neked szól!

Az utcára lépve Neked is az az első teendőd, hogy bedugaszold a füled és feltekerd a hangerőt? Megértjük! Sokkal jobb úgy szemlélni a szürke hétköznapokat, hogy kedvenc zenéink szólnak a háttérben. Még egy morcos, esős munkanap is feldobható néhány fülbemászó dallammal. Pláne akkor, ha a kristálytiszta hangzás lüktető basszussal is társul.

Mielőtt azonban elmélyednénk a tökéletes hangzás elővarázsolásának a mikéntjében, mindenféleképpen meg kell említenünk, hogy MINDIG FIGYELJ ODA A KÖRNYEZETEDRE! És most nem csak arra gondolunk, hogy ne bömböltesd úgy a zenét, hogy az még a füleseden keresztül is zavaró legyen másoknak. Természetesen ez sem egy elhanyagolható szempont, ráadásul ebben az esetben még súlyos halláskárosodással is számolnod kell, de nem ez az, amiről most beszélni szeretnénk…

Ne vegyék el az eszed a lüktető dallamok!

…van valami, ami még a hallásodnál is fontosabb…ez pedig az életed! Gondolj csak bele: hányszor találkozol olyan emberekkel, akik az utcán bóklászva vagy a biciklin ülve a külvilág teljes kizárásával közlekednek? Nem számít a piros lámpa, fittyet hánynak a KRESZ szabályaira, és minden megszűnik, amikor felcsendülnek a kedvenc dallamok. Ez veled soha ne forduljon elő! Csak akkor tekerd fel a hangerőt, ha biztos vagy benne, hogy a környezetedre odafigyelve tudsz közlekedni!

Legyen koncert a füledben

Az egész életedet körüllengi a zene, és úgy érzed, hogy szürkévé válnának a hétköznapjaid, ha nem színesíthetnéd meg őket kedvenc muzsikáiddal? Akkor itt az idő, hogy áldozz a minőség oltárán! A QKZ dupla basszus fülhallgató beszerzésével otthon vagy az utcán sétálva is koncert élményben lehet részed!

A kütyü speciális kialakításának köszönhetően a legmagasabb és a legmélyebb szólamok is patika tisztasággal juthatnak el a hallójárataidba, a basszus intenzív lüktetése pedig garantáltan beindítja majd a biccenő fejmozdulatokat.

Ha az utcán sétálva vagy a biciklin ülve zenét hallgatsz, KIEMELTEN FIGYELJ ODA A KÖRNYEZETEDRE! Amennyiben viszont bedugaszolod a füled, válaszd a minőséget: a QKZ dupla basszus fülhallgatót imádni fogod!