Ez önmagát keveri készre!

Kevés olyan ember létezik, akinek munkába indulás előtt ne lenne szüksége valamilyen „indítóitalra”. Nem számít, hogy ez egy bögre kávé, egy csésze tea vagy egy pohár forró kakaó, a kevergetés a reggeli rituálé része. Mit szólnál hozzá, ha frissítő itókádat valaki – vagyis inkább valami – készre kutyulná helyetted, és megkímélne a folyadék fújogatásától is?

Egy kis kávé, egy kis cukor, egy kis tej. Már csak össze kell lögybölnöd, és élvezheted is kedvenc aromáidat. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha az összes kiskanalad a mosogatóban csücsül vagy az irodában egyetlen evőeszközt sem találsz?

Csak nyomd meg a gombot!

Létezik egy rozsdamentes acél csupor, ami elvégzi helyetted a hozzávalók összekutyulását. Az önkavarós bögrével csak egy gombot kell lenyomnod, és már nézheted is a folyadék örvénylését. 100%, hogy nem marad majd cukor a pohár alján, és egyetlen kiskanalat sem kell bepiszkolnod.

Akkor sincs gond, ha a fekete szín lehangol, és nincs kedved minden reggel egy ilyen pohárból szürcsölni az italodat. 5 színárnyalatból (citromsárga, zöld, piros, kék, fekete) választhatod ki a hozzád illőt.

Melegen tartanád? Gyorsan lehűtenéd? Mi sem egyszerűbb!

Te hogyan szereted a kávét, a teát vagy a kakaót? Forrón, langyosan, esetleg teljesen hidegen? Az önkavarós bögrével bármilyen hőmérsékletet könnyedén elérhetsz. Hőtartó borításának és lepattintható utazó fedelének köszönhetően hosszú időn keresztül melegen tarthatod a pohár tartalmát, a keverőgomb lenyomásával viszont néhány pillanat alatt le is hűtheted az italodat.

Amennyiben a kávé a tea vagy a kakaó a mindennapi életed része, akkor az önkavarós bögre az egész életedet végig kíséri majd. Imádni fogod!