Ez még a legapróbb lyukakat is kipucolja!

Nem számít, hogy szereted csinálni vagy a hátad közepére kívánod, a porszívózásra minden lakásban szükség van. A könnyen hozzáférhető helyek tisztán tartása gyerekjáték, egy-két mozdulattal könnyedén kitakaríthatóak, de mi a helyzet a szűkebb részekkel, ahová nem tudod bedugni a porszívó merev fejét? Csak legyintesz rá és továbbállsz? Te is képes vagy a „majd jövőhéten nekilátok” jellegű gondolatokat hétről-hétre ismételgetni magadban? Egy ideig beválhat ez a taktika, de előbb-utóbb szembe kell nézned a problémával: kénytelen vagy valahogy kitakarítani ezeket a felületeket is!

Szellőzők, számítógépek billentyűzetei, apró mütyürökkel telepakolt polcok – csupa olyan rész a lakásodban, amiket inkább nem is veszel alaposan szemügyre, nehogy szembesülnöd kelljen a ténnyel, hogy ideje lenne megtakarítanod őket. Ez viszont nem oldja meg a problémát. Saját és családod egészsége érdekében a nehezen elérhető felületeket is rendben kell tartanod! Igen, tudjuk, a kérdés csak az, hogy mivel lehet mindezt hatékonyan megtenni?

Apró lyukak? Többé nem jelentenek akadályt!

Ha előveszed a porszívódat, bizonyára legalább 2-3 féle fejet is találsz hozzá. Az egyetlen probléma ezekkel a kiegészítőkkel, hogy ugyanabból a merev műanyagból készültek, mint a porszívó csöve. Néhány helyen tökéletesen alkalmazhatóak, de az igazán apró felületekbe bele törik a bicskájuk.

Ilyenkor érdemes elővenni a polip porszívófejet, ami kialakításának hála bármilyen típussal kompatibilis. Szereld le a korábban használt kiegészítőt, és egyetlen mozdulattal rögzítsd a poilpcsápszerű fejet. A sörték a legapróbb helyekre is gond nélkül el fognak jutni.

Csak azt szívja fel, amit valóban szeretnél!

A kütyü nagy előnye, hogy nem kell attól tartanod, hogy olyan apró tárgyakat is felszippantassz, amiket nem szeretnél a porszívód porzsákjából kibogarászni. Nyugodtan kitakaríthatsz például egy mindennel megpakolt fiókot is, a szerkezet mindössze a port fogja eltüntetni, minden más a helyén marad.

Lepd meg magad ezzel a praktikus kis segítőtárssal, majd tisztítsd ugyanolyan rendszerességgel és könnyedén a nehezen elérhető felületeket is, mint a szoba többi részét.