Ettől dalra fakadnak a növényeid!

Benned is felmerült már a gondolat, hogy mennyivel könnyebb lenne gondozni a növényeidet, ha azok beszélni tudnának? Mindössze annyira lenne szükség, hogy valamilyen formában tudassák, ha vízre van szükségük. Mit szólnál, ha mutatnánk Neked valamit, ami lehetőséget kínál rá, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj fotoszintetizáló kedvenceiddel?

Sokan úgy gondolják, hogy a virágoknak ugyanúgy lelkük van, mint bármely élőlénynek. A nagymamák általában esküsznek rá, hogy a beszélgetés nagyban hozzájárul a fejlődésükhöz. És valóban. Nekik valahogy mindig olyan szépek a növényeik…viszont ha a beszélgetés működik, mi a helyzet az érintéssel?

Kommunikálj a virágok nyelvén

Elsőre furcsán hangzik, de létezik egy eszköz, ami hangot kölcsönöz a növényeidnek. Segítségével mindig tudni fogod, hogy elegendő vizet öntöttél-e a földre, a szerkezet ugyanis csak úgy funkcionál, ha nedvesen tartod a talajt. De mi ez az egész pontosan?

Az okos virágcserép sokkal több, mint egy átlagos tartó. Ha ebben helyezed el kedvenc növényed, majd megérinted az egyik levelét, egy dallam fog felcsendülni – ennek ritmusa az érintések gyakoriságától függően változtatható. Ha nem történik semmi, az azt jelenti, hogy virágod nem kapott elegendő folyadékot. Akkor sincs probléma, ha véletlenül túl sok vizet öntöttél rá, ugyanis egy leeresztő nyíláson keresztül könnyedén eltüntetheted a felesleget.

Praktikus és sokoldalú

Változtatható dallamok

Csatlakoztasd telefonod a virágcseréphez, és játszd le kihangosítva kedvenc zenéidet. Hangszóróján keresztül torzítás nélkül, széles frekvencia sávon szólalnak majd meg a hangok.

Dekoratív, energiatakarékos és látványos fényforrás

A zenék lejátszásakor a dallamokra pulzáló fényeket is beállíthatsz (7 különböző szín közül választhatsz), a szerkezet töltésére pedig nincs szükséged elemekre, ugyanis USB-n keresztül bármikor feltöltheted a kütyüt. Ha csak egy egyszerű fényforrásként szeretnéd használni, természetesen arra is van lehetőséged.

A tökéletes ajándék

Virágot szeretnél ajándékozni egyik szerettednek? Tedd igazán különlegessé a pillanatot! Helyezd el az okos cserépben, majd figyeld a reakciót. Ezzel a kis kütyüvel nem lehet mellélőni.

Az okos virágcserép minden elvárásod felülmúlja majd. Érintésre dalra fakad, futurisztikus külseje egyediséget visz otthonodba, hangulatfényei pedig garantáltan megbabonáznak. Ami pedig a legfontosabb: a szobanövényeid is hálásak lesznek!