Ettől az egész család a fürdőkádban akar majd csücsülni

Egy családban általában két probléma szokott felmerülni, amikor a fürdés szóba kerül: a gyerekek mindent megtennének, hogy ne kelljen vízbe csobbanniuk, a szülők pedig szeretnék kikapcsolódásra használni, és minél tovább elnyújtani a fürdőszobában töltött perceket – erre azonban nem sok lehetőségük adódik. Szeretnéd, hogy nálatok ez másképp történjen?

Mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy nem dől össze a világ, ha hetente kihagytok 1-2 napot a teljes testet érintő tisztálkodásból. Ez természetesen nem állja meg a helyét, amennyiben a tomboló hőségtől a fizikai munkától vagy az egész napos rohangálástól patakokban csurog rólatok az izzadság, de egy otthon pihenős nap végén tökéletesen elegendő, ha csak az arcotokat és a hajlataitokat frissítitek fel a csap alatt.

A túlzásba vitt tisztálkodással éppúgy problémákat idézhettek elő, mintha nem fürödnétek vagy zuhanyoznátok rendszeresen. A mosakodás során ugyanis nem csak a koszt, hanem azokat a természetes zsírokat is eltávolítjátok a testetekről, amik szerepet játszanak a bőrötök egészségének megóvásában.

Nem érdemes tehát minden egyes este vitákat folytatni arról, hogy kinek, mikor és mennyi időt kell a fürdőszobában tartózkodnia, amennyiben viszont tisztálkodásra kerül a sor, próbáljátok meg élménnyé varázsolni a vízben töltött perceket!

Kapcsold le a villanyt, és lazulj el a kádban!

Ugye ismerős az érzés, amikor egy kimerítő nap után, elnehezedett végtagokkal csak arra vágysz, hogy elterpeszkedj a kanapén? Mit szólnál hozzá, ha a henyélés mellett fel is töltődnél?

Engedd meg a vizet, kapcsold le a villanyt, és ne felejtsd el magaddal vinni a mókás fürdőkád világítást! Tapaszd a kád aljára vagy helyezed a víz felszínére, és hagyd, hogy a színek ereje hatást gyakoroljon az elmédre…a teljes ellazulás garantált. Ha kihűlt a víz, azért ne felejts majd el kiszállni!

„Nem akarok fürdeniiii…”

Ismerős ez a mondat? Ez az, amit soha többé nem fogsz hallani. A kütyü ugyanis nem csak a teljes ellazulásban lesz a segítségedre!

Amikor pancsolásra kerül a sor, az a csöppségek életében egyet jelent a játékidő lefújásával, és a lefekvésre készüléssel – nem kell tehát meglepődni, hogy ellenkezni próbálnak. Ha már mindenféle játékot bevetettél, hogy kádba csábítsd a gyermeked, mégis ellenállásba ütközöl, akkor itt az ideje kézbe venned a „csodafegyvert”.

Csak kapcsold be, dobd a vízbe és pörgesd meg. Egy szót sem kell szólnod, néhány pillanattal később garantáltan pancsolni fog a gyermeked. A nagyobb probléma inkább az lesz, hogyan fogod majd kiszállítani…

Hogy a fürdőszobában töltött percek csak egy kényszer szülte mosdásból vagy egy felpezsdítő pancsolásból áll-e, az csak rajtad múlik! A mókás fürdőkád világítás gondoskodik róla, hogy Te teljes mértékben ellazulhass, gyermeked pedig játékként élje meg a tisztálkodást.