Erre minden autóban szükség lenne…

Nem számít, hogy mániákus rendrakó vagy, esetleg a káoszban érzed otthonosan magad, arra bizonyára Te is vágysz, hogy soha ne kelljen keresgéléssel töltened az idődet. Mivel a legtöbb autóban a szükségesnél kevesebb tárolórekesz áll rendelkezésre – ezzel a problémával valószínűleg már Te is találkoztál –, érdemes elgondolkodnod, hogy mivel lehetne praktikusabbá varázsolnod négykerekűd belső terét.

Amennyiben a munkád miatt szinte második otthonodként tekintesz a gépjárművedre, vagy a mindennapok során gyakran kell a városban ide-oda furikáznod, szükséged van olyan kütyükre, amik megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a volán mögött töltött perceket.

Amivel a legtöbbet segíthetsz saját magadnak, ha a legfontosabb dolgaidat mindig ugyanazon a helyen tárolod, így mindig tudod, hova kell nyúlnod, ha szükséged van valamire. Igen, tudjuk, hogy az ajtóknál és a műszerfalon kialakított mélyedések nem nyelnek el mindent… éppen ezért szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy olyan tárolót, aminek a legfurcsább formájú és méretű tárgyak elnyelése sem jelenthet akadályt.

Praktikus, esztétikus, univerzális

Az ülésvédő autós tárolót úgy alakították ki, hogy a gépjárműved típusától függetlenül, bármilyen ülés hátuljára néhány mozdulattal fel tudd helyezni. Mindössze három helyen kell rögzítened, és már munkára is foghatod.

A kütyü bőr borításnak hála nem csak egy hasznos kiegészítővel ruházhatod fel az üléseidet, hanem a kinézetüket is elegánsabbá varázsolhatod. Akkor sincs semmi gond, ha összekoszolódott! A poliuretán anyagnak köszönhetően egy nedves ronggyal bármikor áttörölgetheted.

A rugdosódó lábacskáktól is megvéd!

Számodra is ismerős az a jelenet, amikor egy hátul ülő apróság a lábfejével próbálja jelezni, hogy nem tetszik neki valami? Ez nem csak a vezetésből zökkenthet ki, hanem egy lucskos téli napon akár maradandó kárt is tehet az ülések hátuljában. A praktikus tároló felszerelésével nem csak a legfontosabb dolgaidat tárolhatod egy helyen, hanem a huzatok védelmét is garantálhatod. Búcsúzz el az aprócska lábnyomoktól!

Mobil? Tablet? Üdítős flakon? Zsebkendő? Iratok? Az ülésvédő autós tárolóban mindent kényelmesen elhelyezhetsz!