Érezted már úgy, hogy valaki matat a táskádban?

Amennyiben gyakran veszel igénybe tömegközlekedési eszközöket, akkor nem szükséges érzékeltetnünk, hogy milyen elviselhetetlen tumultus alakulhat ki egy-egy járaton. Nem számít, hogy buszon, villamoson, trolin vagy metrón utazol, a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban garantált a nyomorgás. És éppen ez az a helyzet, ami tökéletesen alkalmas a zsebtolvajok számára.

Az enyveskezűek rengeteg embernek keserítik meg a mindennapjait. Elég egyetlen mozdulat, és máris azon kaphatod magad, hogy valami hiányzik a zsebedből vagy a táskádból. Jobb esetben még a bűncselekmény közben lefülelhető a tettes, de sajnos az is előfordul, hogy csak órákkal később tűnik fel, hogy eltulajdonítottak valamit (ilyenkor ráadásul még abban sem lehetsz biztos, hogy tényleg megloptak, vagy csak egyszerűen elhagytad a keresett tárgyat)…

Ismerd meg a zsebesek legnagyobb ellenségét!

Ha tömegben utazol Te is mindig magad elé veszed a tatyódat, hogy esélyt se adj a zsebtolvajoknak? Erre többé nem lesz szükséged! A multifunkciós, lopásbiztos hátizsákkal külön elővigyázatosság nélkül is teljes biztonságban tudhatod több százezer forintot érő értéktárgyaidat vagy irataidat.

Hiába keresik majd az illetéktelen kezek a cipzárakat vagy az apró zsebeket, a speciális kialakítású kütyünek a tartalmához ugyanis csak úgy lehet hozzáférni, ha leveszed a hátadról. Laptop? Fényképezőgép? Telefon? Ugyan már! Ebből a szütyőből még egy gyufásdobozt is fizikai képtelenség eltulajdonítani.

Nem is gondolnád, hogy mi mindent rejt!

A maximális védelem szerencsére nem ment a praktikum rovására. A lopásbiztos hátizsák tervezői is tisztában voltak vele, hogy egy táska elődleges feladata a tárolási lehetőségek biztosítása, éppen ezért nem csak arra figyeltek oda, hogy megóvják az értékeidet, hanem rengeteg zsebet is kialakítottak, hogy minden elférjen a hátadon. Sőt!

Két olyan funkcióval is felszerelték a tárolót, amivel nem sok táska büszkélkedhet: vízlepergető anyagának köszönhetően a legzordabb időjárási körülmények között is szárazon tarthatod a tatyó tartalmát, USB csatlakozós kimenetének hála pedig szinte bármilyen kütyüt csatlakoztathatsz hozzá.

A hagyományos táskák ideje lejárt… A multifunkciós, lopásbiztos hátizsákkal nem csak divatosan nézhetsz ki, hanem értéktárgyaidat és irataidat is teljes biztonságban tudhatod!